10 Ağustos 2020 tarihinde yapılan kongrede seçilen Kani ADEMOĞLU başkanlığındaki İnegölspor Yönetim Kurulu 2021-2022 sezonu için transferde farklı bir yol izliyor. Teknik Direktör Hasan Erkin ŞİMŞİR'in verdiği rapor doğrultusunda futbolcu transferleri deyim yerindeyse nokta atışı şeklinde olmakta.

Bugünkü yazımızda yeni transfer edilen futbolcu kardeşlerimizi tanıtmaya dünden kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Ersel ASLIYÜKSEK: Forvette sağ ve sol açık mevkilerinde oynayabiliyor. Aslında Gençlerbirliği'nden İnegölspor'a kiralık olarak geldiği dönemde santrafor mevkiinde oynuyordu. Bu bölgede de tekrar değerlendirilebilir. Tıpkı Türker TOPTAŞ gibi o da aynı dönemde play-off finalinde kaybeden oyuncular arasındaydı. Kendisini Hekimoğlu Trabzonspor'da ve Kırklarelispor'da sol açık mevkilerinde izleme fırsatım olmuştu.Bize de bu yıl Kırklarelispor'dan geldi. 28 yaşında. Geçen sezon 31 maça çıktı ve 3 gol attı. Teknik Direktörümüzün forvette değişik mevkilerde oynatacağını düşünüyorum. Her mevkide de başarılı olacağına inanıyorum.

Furkan MIZRAK: Sol bek ve sol açık mevkilerinde oynuyor. 25 yaşında. Nevşehir Belediye Spor'dan geldi. Geçen sezon 23 maça çıktı ve 1 gol attı.. Bu bölgeye alternatif olarak transfer edildiğini düşünüyorum. Fakat çok çalışıp formayı kapabileceğine de inanıyorum.

Mustafa KAYABAŞI: Orta saha mevkiinde oynuyor. 33 yaşında. Ankara Demirspor'dan geldi. Geçen sezon 35 maça çıktı ve 5 gol attı. Ankara Demirspor da geçen sezon play-off oynamıştı.

Aykut ULUÇ: Forvette sağ açık mevkiinde oynuyor. 28 yaşında. Afyonspor'dan geldi. Geçen sezon Ankara Demirspor ve Afyonspor'da toplamda 31 maça çıktı ve 5 gol attı.

Sercan ÇOBANOĞLU: Kaleci. 28 yaşında. Ofspor'dan geldi. Geçen sezon 12 maça çıktı. 2. Kalecimiz olarak transfer edildi. 1.Kalecimiz Gökhan SİVEREK ile birlikte tatlı bir rekabet yaşayacaklardır. Uzun yıllar İnegölspor'a hizmet edecektir.

Bahadır TAŞDELEN: Orta saha, forvet arkası mevkiinde oynuyor. 30 yaşında. Kırklarelispor'dan geldi. Geçen sezonda Hekimoğlu Trabzonspor ile Kırklarelispor'da olmak üzere toplamda 38 maça çıktı ve 9 gol katkıda bulundu.

İnegölspor Başkanı Kani ADEMOĞLU yapılan görüşmede santrafor mevkiinde oynayan bir futbolcu alarak transferi kapatmak istediklerini, şu anda bu mevkide oynayan futbolcuların transfer maliyetlerinin çok yüksekte olduğunu, onun için acele etmediklerini, toplanma günü olan 24 Temmuz 2021 tarihine kadar da bu transferi gerçekleştirip çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Son olarak yeni sezonda şampiyonluk konusunda yöneticiler temkinli bir şekilde yaklaşarak hedefe oynayan bir takım kurduk derken, yeni transfer edilen tüm oyuncular ise şampiyonluk için geldik diyorlar. Futbolculardaki bu inancın sezon boyu sürmesi dileğiyle...