Rize'deki rezil ötesi futbolun ve de skorun ardından İnegölspor taraftarı, geçtiğimiz yıl Eyüp'te yaşananların hesabının sahada sorulması adına, maçtan mutlak 3 puan beklentisiyle stada geldi. Onun için Rize maçı sonrası çok fazla homurdanma yaşanmadı.

Aslında ilk yarıda İnegölspor yapılması gereken her şeyi doğru şekilde yaptı. Rakibin her pozisyonda hakemi, futbolcularımızı ve tribünleri tahriklerine rağmen kendi oyununa baktı ve skoru da yakaladı.

Fakat 2.yarı ile birlikte bir düşüş kendini gösterdi. Orta alanda Emrah'a aşırı yük binmesi ile birlikte orta saha hakimiyeti yavaş yavaş İstanbul temsilcisine geçmeye başladı.

İsmail Güldüren bu noktada bir hamle yaparak; orta alanı daha güçlü kılabilirdi. Yedek kulübesinde belki bu hamle için orta alan oyuncusu olmayabilirdi ama daha önce o bölgede oynamış Kemal'i öne atarak; stopere Vargel'i çekebilirdi.

Güldüren, oyuncu değişikliğinde de büyük bir hata yaptı. Takımı ileriye iten tek oyuncu olan Emre Okur'un oyundan alınmasını ne oyuncu ne de maçı izleyenler anlayabildi.

İnegölspor'da artık sorunun bir yönetim yada teknik adamdan çok oyunculardan kaynaklandığı aşikar. Neşter vurulacaksa bu noktada yaptırımlara gidilmeli.

Bu takımın formasını hak etmeyenlere, hak etmedikleri o değeri vermenin bir anlamı yok. Bu başarısızlığın faturası teknik adama kesildi. Şimdi de oyuncularda sıra.

Büyük ümitlerle başlanılan bir sezonun fiyasko ile sonuçlanmaması adına önlemler alınması gerekiyor. Bu önlemi de öncelikle yönetim ve teknik heyet alacak.

İsmail Güldüren, teknik direktör kariyerinin başlamadan bitmemesi adına çok doğru hamleler yapmak zorunda. İnegölspor'un geleceği aynı zamanda onun teknik direktör kariyeri adına da oldukça önemli.

Devre arasında en az 4 oyuncunun gidebileceği konuşuluyor. 4 yada 5 ismin de transferi gündemde. Doğal olarak takımda önemli bir değişim bekleniyor.

2.yarı daha çetin geçecek. Ankaragücü, Hatay, Gümüşhane, Eyüp gibi zorlu deplasmanlara gideceğiz. Şu anki tablo umutsuz ama devre arası transferlerle umutlu olabilir miyiz onu hep beraber göreceğiz.