İnegöllü değil. İnegöl'de doğmadı İnegöl'de kazanmadı. İnegöl'e atadılar. Muhtemelen burada da kalmayacak. İnegöl'de yaşamayacak memleketine geri dönecek emekli olduğunda. İnegölspor Başkanı ile tartışmasına rağmen destek açıklaması yaptı.

Evet bir maçın devre arasında tartıştı. Biz de eleştirdik. Ama hepsine sünger çekti. Bu ilçenin markası İnegölspor 'u uğurlamaya gitti bu ilçenin mülki amiri olarak. Ben takdir ettim kaymakamımız Şükrü Görücü 'yü.

İnegölspor hepimizin, bu ilçenin. İnegöl'de doğan büyüyen kazanan yaşayan ölene kadar da burada kalacakların bazı anlamsız triplerini de anlamıyorum. İnegölspor, ayçekirdeği kadar marka değil mi sizin gözünüzde???

MÜFTÜ BEY?

Cuma namazları dışarıda kılınıyor. Bazı camilerin bahçesi küçük. Kaldırımlara taşıyor cemaat. Hutbeyi duymuyor. Namazda önümüzdeki cemaate bakmadan secdeye gidemiyoruz, secdeden kafamıza göre kalkıyoruz. Tesisatlar yetersiz. Bunları düşünecek akıl edecek bir müftümüz de yok sanırım.

Hoş 1 sene oldu atanalı. Kızının İnegöl'e atanması harici kendisinden haber de alamadık. Müftü bey kim acaba?

HOCAKÖY'Ü GEÇİNCE

Cuma günü Hocaköy üzerinden Tuzla köyüne gittim. Yolda 'Hocaköy'ü geçince barajı göreceksin sakın şaşırma' tabelası yoktu. Çalışma yok su yok baraj yok. Bizi şaşırtın artık. Tuzla'ya blueberry yemeye giderken siz de bir baksaydınız hanımefendi