İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu ile gerçekleştirdiğimiz röportajın ikinci bölümünü sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz:

M.SERBEST:" Başkanım bu yıl İnegölspor'da sportif başarı yakalanamadı. Bunun nedenleri ile ilgili neler söylersiniz?"

K.ADEMOĞLU:" Daha önce vurguladığım birşey vardı. Sportif başarıdan ziyade bu yılki önceliğimizin mali disiplin ve yapılanma olması çok önemli. Çok şükür mali disiplini istenen seviyeye getirdik. Fakat inanın sportif başarının böyle olabileceğini hiçbirimiz aklımıza getirmedik. Bir de kongremiz 10 Ağustos 2020 tarihinde yapıldı. İlk kampımızı 12 altyapı futbolcularımızla yaptık. Sezon açılışına az bir zaman kalmıştı. Teknik Direktör, Sportif Direktör ve bazı futbolcu kardeşlerimizin referanslarına uyarak transferleri gerçekleştirdik. İstediğimiz gibi olmadı."

M.SERBEST:" 2021-2022 sezonu için nasıl bir transfer stratejisi izleyeceksiniz?"

K.ADEMOĞLU:" 2020-2021 sezonu içerisinde 2. ve 3.liglerde top koşturan futbolcuları izlettirdik. Onlarla temas halindeyiz. 8-10 kaliteli futbolcu transfer etmek istiyoruz. Geçtiğimiz günlerde 2.ligde play-off oynamış Kırklarelisporlu stoper İbrahim Sürgülü ile anlaştık. Bundan sonraki günlerde anlaşacağımız futbolcuları sizlerle paylaşacağız."

M.SERBEST:" Başkanım, kongre akşamı yaptığınız konuşmada İnegölstore Mağazası açmayı düşündüğünüzü belirtmiştiniz. Bununla ilgili olarak söylemek istediğiniz birşey var mı?"

K.ADEMOĞLU:" Evet doğrudur. Pandemiden dolayı iş yerlerinin kapanmaları, vatandaşlarımız için sokağa çıkma yasaklarının uygulanması gibi sebeplerden dolayı ilk olarak online mağaza kurmayı ve satışları gerçekleştirmeyi düşündük. Fakat İnegöl halkına yeterince ulaşamayacağımız kanaatine barışınca bundan vazgeçilmiştir. Yeni sezon için Inegöl merkezinde İnegölstore Mağazası açmayı ve forma, şort, eşofman, atkı, bere, şapka, tişört, gömlek, eldiven ve çeşitli aksesuar malzemelerin satışını yapmayı düşünüyoruz."

M.SERBEST:" Başkanım kongre üyelerimize ulaşabiliyor musunuz? Kongre üyelerimiz aidatlarını ödüyorlar mı? Kongre üyelerimizin kulübümüze ne gibi katkıları olabilir? Bununla ilgili bir çalışmanız var mı?"

K.ADEMOĞLU:" Kongre üyelerimiz aidatlarını zamanında ve eksiksiz bir şekilde ödüyorlar. Bunun için tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Pandemi yasakları sona erdiğinde tüm kongre üyelerimiz ile yemekli bir toplantı yapmak istiyoruz. Bu toplantıda tüm kongre üyelerimizin fikirlerini alacağız. Kulübümüze yeni üyelik giriş ücretinin 2.000TL olmadı ve üyelik aidatlarının 120 TL'den 200 TL'ye yükseltilmesi için çalışmalarımız var. Ayrıca tüm kongre üyelerimizin de birer adet kombine bilet alarak tribünlerdeki yerlerini almalarını bekliyoruz."

M.SERBEST:" Başkanım son olarak İnegölspor taraftarlarına söylemek istediğiniz birşey var mı?"

K.ADEMOĞLU:" Taraftarlarımız hiç merak etmesin, 2021-2022 sezonunda hedefe oynayan bir takım oluşturacağız. Pandemi yasakları sona erdiğinde taraftarlarımızdan tribünleri dondurmalarını bekliyoruz."

M.SERBEST:" Başkanım güzel bir röportaj oldu. Gazetemiz adına teşekkür ediyorum beni kabul ettiğiğiniz için."

K.ADEMOĞLU:" Asıl ben size ve gazetenize teşekkür ederim."