İnegölspor, kupada tarihi bir zafer daha aldı.

Daha önce Bursaspor, Beşiktaş, Elazığspor, Sivasspor gibi takımları kupada mağlup etme başarısını gösteren Bordo Beyazlılar, Kasımpaşa galibiyeti ile bir kez daha Türkiye'nin gündeminde yer aldı.

Açıkçası yönetim, teknik heyet, futbolcular, taraftar Kasımpaşa gibi zorlu bir ekibi eleyeceklerine yürekten inanmışlardı.

Özellikle Mehmet Hoca'nın çift forvetin yanı sıra sol ön çizgide Gökhan'ı, orta alanda hücum özelliği daha ön plana çıkan Samet'i tercih etmesi 'Bugün kazanmak istiyorum' cümlesinin sahaya yansımasıydı.

Çok koşan, mücadele eden, rakibe alan bırakmayan, bundan dolayı da Babel gibi üst düzey bir oyuncusu olsa da pozisyon vermeyen İnegölspor, özellikle savunma arkasına atılan toplarda girdiği net fırsatlarla maçı daha farklı skorla da kazanabilirdi.

Rakip savunmanın birbiriyle çok fazla oynamamasının yanı sıra ağır oynaması, savunma arkasına isabetli paslar ve Raif'in doğru koşuları ile net fırsatlar yakaladık.

Özellikle rakibin orta alanda oyun kurmasına izin vermeyen, topla buluştukları anda baskı uygulayan anlayış, Kasımpaşa gibi Süper Lig'de Fenerbahçe'nin ardından 2.sırada yer alan bir takımın pozisyon üretme şansını da elinden aldı.

Önemli bir zaferdi ama futbolda gün yaşanır ve geride kalır. Çankırı maçı çok daha zorlu olacak.

Özellikle bu tür maçlardan sonra futbolcuların tekrar motive olmaları zorlaşıyor. Bu arada kupa kuralarında gönlümden geçeni de yazayım. Beşiktaş ve Fenerbahçe ile daha önce oynadık.

Şimdi Galatasaray'ı, Drogba'yı, Sneijder'i İnegöl'de ağırlayalım. İnegöl'ü ve İnegölspor'u tanıtma adına hiç de fena olmaz sanırım.

BASIN ODAMIZI GERİ İSTİYORUZ

İnegöl maçlarının ardından Onursal Başkan, Başkan, Teknik Direktör ve futbolcularla röportajları nedense dışarıda, çoluk çocuğun kameralara gözükeceğim diye yanaşıp sizi rahatsız ettiği, etraftaki seslerle bazen ne dediğini duyamadığınız, kışın soğuğunda maçtan çıkan oyuncuyu bekletip hasta edebileceğiniz ortamlarda yapıyoruz.

Basın odası olarak ayrılan ve basın toplantısı yapılması gereken oda ne yazık ki Emniyet tarafından kullanılıyor.

İlçe Emniyet Müdürümüzün bu konuda talepleri olmuş. Koca statta bula bula bizim oda bulunmuş. Biz basın mensupları olarak bu durumundan rahatsızız. Önceki gün gayet nezih bir ortamda sorularımızı sorduk, rakip hocayı da dinledik gayet hoş röportajlar yaptık. Lütfen bu konuda Emniyet birimi ve İnegölspor yönetimi bir araya gelerek bu sorunu çözsünler. Odamızı geri istiyoruz.

.