ARŞİVDEN DÜŞÜNCELER-2011

İNEGÖL SEYAHAT-2

Konu İnegöl Seyahat'ten açılmışken, servis konusunu da konuşmak gerekiyor. İnegöl Seyahatle İstanbul'a giderseniz servis imkanı var. Ancak İnegöl Seyahatle İstanbul'dan İnegöl'e gelirseniz servis yok. 01 arabası ile 04-05 saatlerinde İnegöl'e giriş yapıyorsunuz.

Gecenin sonu İnegöl'desiniz. Ya taksiye bineceksiniz ya da yürüyeceksiniz. İnegöl içi neden servis konulmuyor, anlayabilmiş değilim. İlla rakip bir firma çıkacak ve rekabet sonucunda mı bu hizmet kalitesi düşünülecek?

Otobüsler yenileniyor. Koltuklarda artık TV izleme, müzik dinleme imkanına sahibiz. Bir İnegöl Seyahat müşterisi olarak internet imkanına da sahip olmak isterim. Dost acı söyler misali şunu da belirteyim. Mevcut internet sitesi İnegöl Seyahate yakışmıyor.

Sitenin eksikleri çok. İnternetten online bilet ve rezervasyon imkanı sunulmalı. Artı Bilet gibi uygulamalar yapılmalı. Sürekli İnegöl Seyahati tercih edenlerin üyeliği ve özel bir kartı olmalı.

Mobilya Seyahat uygulaması kaliteli bir çalışma.. Her koltukta okunacak bir derginin olması güzel. Ancak bu dergide gezi, seyahat, ulaşım ve İnegöl seyahate dair de haberler ve yazılar görmek isteriz.

Son sözüm şudur ki; Neden, İnegöl Seyahat bir Kamil Koç, Ulusoy, Nülifer, Metro gibi daha geniş bir güzergah ağına sahip olmasın? Gelişen ve büyüyen İnegöl ile birlikte arzu ederim ki bu kente ait her marka büyüsün ve gelişsin. Hedeflenirse ; İnegöl Seyahat hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti ile mobilyamız gibi ulusal bir markaya dönüşebilir, diye düşünüyorum.

Bu paylaştıklarım İnegöllü bir yolcunun izlenimlerinden ibarettir. Aslında Seyahat Firmalarına dair geniş bir dosya hazırlayıp İnegöl Seyahat yetkililerine sunmayı düşünüyordum. Şimdilik buna vaktim olmadı.

Paylaştığım hususlar haricinde İnegöl Seyahat'ten memnunum. Yollarda İnegöl isminin ve markasının taşınması bile çok şeye değer. Tabiki sağlık afiyetle, kazasız, belasız gidip gelmek herşeyden daha önemli. Sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum...Yaşam sevinciniz eksik olmasın...

TAHA KEREM / 17 MAYIS 2011