Öncelikle tüm okuyucularımıza saygı ve selamlarımı iletiyorum.

Yaklaşık 4,5 yıldır görev yaptığım gazetemizde "ilk" köşe yazımı "ilk" iç saha maçı İnegölspor-Gaziantepspor maçı hakkında yazacağım.

Gelelim maça;

Temsilcimiz maça deplasmanda oynayan bir takım gibi başladı. Rakibi geride karşılayan uzun toplarla çıkmaya çalışan bir yapıyla maça başladı.

İlk 30 dakikaya kadar oyun bireysel becerilerle pozisyon bulmaya çalışan İnegölspor nihayetinde 31.dakikada kaleciden dönen topu tamamlayan Yusuf Serdar Çoban ile öne geçmeyi başardı.

Yıllardır Spor Toto Süper Lig'te takip ettiğimiz Gaziantepspor'un, yaşamış olduğu sıkıntılardan dolayı genç oyuncularıyla ettiği mücadelede, İnegölspor'a karşı gayet diri, mücadeleci ve ayağa iyi oynayan takım olarak maça başladı.

Son vuruşlardaki tecrübesizliklerinden dolayı öne geçme fırsatını da değerlendiremeyen Gaziantepspor ikinci yarıda da geride oldukları maçı beraberliğe getirme fırsatını da kalecimiz Şener'in kurtarışıyla değerlendiremediler.

İnegölspor'un 2.golden sonra oyunu rölantiye almasını iyi değerlendiren Gaziantepspor günün iyi oyuncularından Gaziantepspor'da Serhan'ın golüne engel olamadı.

İnegölspor' un geride çok pozisyon vermesi bundan sonra daha güçlü takımlarla mücadele ettiğinde eğer çözüme kavuşturmaz ise büyük problemler yaşatacağının da hatırlatmak isterim.

Özellikle iç saha maçlarında yetenekli ortasaha ve forvete sahip takımlarının tehlikeli olabileceğinin düşüncesindeyim.

İkinci yarıda Serhat'ın geride iyi oyun kurması ve Ozan'ın bindirmeleriyle birbirine benzeyen 3 net gol pozisyondan yararlanamayan İnegölspor tribündeki taraftarını rahatlatan golü, 90.dakikada oyuna sonradan giren Tecrübeli Yaşar Çetin'in şık golüyle gerçekleştirdi.

İnegölspor'un her zaman yanında olan ve ilk iç saha maçında da takımını yalnız bırakmayan vefakar İnegölspor taraftarını da alkışlıyorum.

Bu maçtan hatalarımızı ders çıkarıp gerekli yerlere önlemlerimizi alırsak sezon sonu İnşallah istediğimiz güzel günlerin geleceğini düşünüyorum.

Yıllardır çok istediğimiz bir üst lige çıkmamız dileğiyle...