TFF 2.Lig Kırmızı Grupta yer alan temsilcimiz İnegölspor 2021-2022 sezonunun ilk yarısını ne yazık ki beklentilerin altında tamamlamış, 15 Ocak 2022'de başlayacak olan ikinci yarı maçları öncesinde ara dönemi iyi bir şekilde değerlendirme düşüncesiyle Antalya kampına katılmıştı.

Teknik Direktör Şaban Yıldırım ve yönetim arasında gerçekleşen değerlendirme toplantısı sonrasında kamp öncesinde Mustafa Kayabaşı, Erdem Koçal ve Hamza Türkmen ile yollar ayrılmış; buna karşılık Ergene Velimeşe Spor'dan ön libero Fatih Cerlek, Pendikspor Futbol A.Ş.'den merkez orta saha Kadir Salih ve Niğde Anadolu FK'dan sağ kanat Yılmaz Can Taşkıran ile el sıkışılarak takım biraz daha güçlendirilmişti.

Takıma şartlar uygun olursa bir de sol kanat oyuncusu transfer edilmesi planlanıyor. Yılmaz Can Taşkıran 30 yaşında olup ilk yarıda 16 maçta oynamış ve 3 gol atmıştır.

Sağ kanat oyuncusu olmasına rağmen sol kanatta ve 10 Numara denilen forvet arkasında da oynayabilecek özelliklere sahip bulunuyor. Kadir Salih 26 yaşında olup merkez orta saha mevkiinde oynayabiliyor.

Pendikspor Futbol A.Ş'nin alt yapısında yetişmiş, ilk yarıda sakatlığından dolayı 8 maç oynayabilmiştir. Fatih Cerlek de tıpkı Kadir Salih gibi Pendikspor Futbol A.Ş'nin alt yapısında yetişmiş olup iyi ve göze batan futbolu ile bir zamanlar Medipol Başakşehir, Konyaspor ve Bursaspor'un da transfer radarına girmiş, yaşadığı talihsiz sakatlığından dolayı transferi gerçekleşememiştir. ilk yarıda 13 maçta oynamıştır.

25 yaşında, agresif bir yapıya sahip olmasından dolayı da ilk yarıda oynadığı maçlarda 6 sarı kart görmüştür. 2015-2016 sezonunda Teknik Direktör Şaban Yıldırım Pendikspor Futbol A.Ş.'yi çalıştırırken hem Fatih Cerlek hem de Kadir Salih kadroda bulunuyorlardı. Umarız ki bu yeni oyuncular diğerleriyle birlikte takımımıza iyi bir ivme kazandırırlar.

Antalya Belek Limak Atlantis Otelindeki kamp sahasında futbolculara dayanıklılık, kuvvet, teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar yaptırıldı. Planlanan hazırlık maçları aşırı yağmur ve dolu yüzünden yapılamadı. Hatta bu yüzden de kamp, planlanandan daha erken bir sürede tamamlandı.

İlk yarıda bekleneni veremeyen futbolcularımızın bu kampta olumsuz havadan kurtulup, ikinci yarıya daha iyi bir başlangıç yapabilmek için olumlu çalışmalar yaptıklarını ümit ediyoruz. Bu kamp programı yönetim kurulu ve teknik heyetin play-off hedeflerinin hala devam ettiğini gösteriyor.

İkinci yarıda bizleri çok şey bekliyor. Yönetim kurulu gereğini yaptı. Şimdi sıra teknik heyet ve futbolcularda. Futbolcu kardeşlerime de buradan seslenmek istiyorum.

Başta her zaman mütevazı, iyi niyetli ve saygıdeğer bir kişiliğe sahip, bütün ticari işlerini bırakıp Antalya kampına kadar gelerek sizlere moral veren İnegölspor sevdalısı Başkan Kani Ademoğlu olmak üzere ekibindeki diğer yönetim kurulu üyeleri için, sizlere güvenen ve inanan teknik heyet için, vefakar taraftarımız için, onurunuz için maçlara çok iyi hazırlanın, galip gelerek üst sıralara tırmanın ve bu şehri ayağa kaldırın.

Unutmayın ki hayatta her zaman zorluklar vardır. Fakat zoru kolay eylemek sizin elinizde. Siz başarılı oldukça herkes de sizin yanınızda olacaktır.

İkinci yarının ilk, sezonun da yirminci haftasında 16 Ocak 2022 Pazar Günü saat 13.00'te kendi evimizde karşılaşacağımız Ankaraspor maçında buluşmak ve İnegölspor'un galibiyetini yazmak dileklerimle...