Türkiye'nin yaptığı savunma sanayi atılımlarından, özellikle insansız hava araçlarından (İHA) ve silahlı insansız hava araçlarından (SİHA) rahatsızlar.ABD'li bazı senatörler, Yunan basını ve batılı pek çok devlet rahatsız.İçimizdeki batı borazanları ve terörseviciler de rahatsızlar.(Çok şükür ya Rabbim)

Savunma sanayiindeki atılım, pek çok sivil alandaki teknolojinin de yolunu açar.Nitekim, tarihe baktığımızda, teknolojik ilerlemelerin en fazla olduğu zamanların savaş zamanları olduğunu görürüz.Örneğin bilgisayar kullanımı 2.Dünya Savaşı yıllarında başlamıştır.Türkiye'nin savunma sanayiindeki gurur verici yüzlerce projesi, her alandaki teknolojik sıçramamızın da yolunu açmaktadır.

18.yy'daki sanayi devrimini ıskalayan ülkemiz, bu çağdaki teknoloji atılımını ıskalamamalıdır.Zira teknolojik yarışta geri kalmanın bedeli ağır olmakta;teknolojide başkalarına muhtaç olmak bizi ekonomik olarak çökertmekte, milli güvenliğimize tehdit oluşturmaktadır.

Parasını vermemize rağmen, Kıbrıs Barış Harekatında kullanmayalım diye, çıkartama gemilerini bize vermeyen ABD'yi unutamayız."Benim verdiğim tankları PKK'ya karşı kullanamazsın" diyen Almanya'yı unutamayız.İHA'ları vermeyen İsrail'i de unutamayız. O İsrail'in, İHA'ların aldığı istihbaratı PKK'ya verdiğini de unutamayız.Kısacası namerde muhtaç olmamak için, devletimizi ve istiklalimizi korumak için savunma alanında ve her alanda teknoloji üretmeliyiz.

Heykel açma töreni dışında bir proje bilmeyenler görmezden gelsede, savunma sanayiinde 100'lerce proje ürettik.İHA ve SİHA'lar bunların içinde en önemli olanlardan. Bu son teknolojiyle yapılan araçalar pek çok noktada Türkiye'nin kaderini değiştirdiği gibi, dost ve kardeş ülkelerin de kaderini değiştirdi.

İHA ve SİHAlar sayesinde teröre göz açtırmıyoruz.Son 6 yılda etkisiz hale getirilen terörist sayısı yaklaşık 32 bin.Sözde üst düzey teröristlerden yüzlercesi etkisiz hale getirildi.Mehmetçiğimizin destansı mücadelesi ve milli teknilojilerle başardık bunu.O teröristlerin sahibi olan batılı ülkeler ve içerdeki terörseviciler bundan rahatsızlar ama, her vatan evladı bundan gurur duymaktadır.Zira biz terörün kökünü kazımazsak, emperyalist batılılar o terör örgütlerini kullanıp bizim kökümüzü kurutacaklar.

Doların kaç lira olduğuna kafa yorduğumuz kadar, ABD'nin PKK'lı teröristlere kaç dolar maaş verdiğine değil kafa yormalıyız.Tüm dünyanın neden Dolar'ı rezerv para olarak kullandığına, bu sömürü düzeninin nasıl yıkılacağına da kafa yormalıyız.

Kardeş Azerbaycan'ın, Ermeni işgali altındaki Karabağ topraklarını kurtarmasında İHA'larımızın oynadığı rolle gurur duymalıyız.Ermeniler bundan rahatsız iken, içerde de bu hamlelerimizden rahatsız olan varsa, onların da Ermenilerden farkının olmadığını unutmamalıyız.

Kendi savunma sanayiini oluşturan, terörü ülke içinde ve dışında ezen, uzaya gitme hazırlığında olan, yerli arama gemileriyle doğalgaz arayan ve bulan, yerli otimobilini yapan, afetlerde ve salgın dönemindeki zor şartlarda vatandaşının her ihtiyacına koşan, altyapısını büyük oranda yenileyen, yenilenebilir enerji alanında dünyanın en hızlı büyüyen ülkelerinden olan, ihtiyaç sahiplerine yardım etmede (gelirine oranla)dünya lideri olan ve daha pek çok alanda BÜYÜK DÜŞÜNEN bir ülkenin vatandaşı olmaktan gurur duyuyorum.

Varsın birileri (a)sosyal medya yalanları, internet dedikoduları, heykel yapma yarışmaları, teröristleri ve batının adamlarını hapisten çıkarma tiyatroları gibi küçük işlerle oyalansınlar,ezik ezik batıkafalılık yapsınlar küçük dünyalarında.

Büyük Türk milleti,Allah'ın izniyle büyük düşünüp, büyük ülküler peşinde koşmaya devam edecektir, devam etmelidir.Çünkü büyük düşünmezseniz, "büyükler"e yem olursunuz.Büyük düşünmezseniz, savunma sanayinizi millileştirmezseniz, üzerinde yaşayıpta düşüneceğiniz bir ülke de bulamazsınız.Varsın rahatsız olsun rahatsızlar, tabiiki savunma alanında üretim yapacağız.Yapmayıpta vatanımızı ve devletimizi; batının köpekleri olan teröristlere ve sonrasında da sömürgen batılılara yem mi yapacağız?