Vatandaşın gazını almak için; "Önüme idam cezası yasası gelsin imzalarım demek" abesle iştigal bir durumdur. Hükümet olarak 16 yıldır hangi kanunu istedin de çıkartamadın? Olacak iş var, olmayacak iş var. Ben bir garip fakirim ve diyorum ki:

Bu Meclis İDAMI GE-Tİ-RE-MEZ de ÇI-KAR-TA-MAZ da...

Diyeceksiniz ki; Niye? İşte öle Değil. Çünkü: Devlet Olarak Avrupa Birliği Uyum Yasaları adına;9 Ağustos 2002 Tarih ve 4771 sayılı kanun ile (Avrupa birliği 3. uyum Paketini ) İmzalayıp Barış zamanında idam cezasını kaldırmışsın. Kasım 2003'te Ek protokolü imzalamışsın.

Nihayet, bu da, yetmemiş;14 Temmuz 2004 Tarih ve 5218 Sayılı kanun ile idam cezasını her koşulda mutlak olarak kaldırmışsın. Daha da yetmemiş; Şubat 2006'da 13 Sayılı ek protokolü de imzalamışsın.

Biz gariban vatandaşlara neyin havasını yapıyorsun? Neymiş, "İdam cezası önüme gelirse imzalarmışım."

Tabi ki biz ezilen , hor görülen mazlum vatandaşlar olarak idamın gelmesini Herkesten daha çok istiyoruz. Lakin hayatın gerçekleri farklı yönde. Çünkü Ülkemizi yönetenler Avrupa Birliği üyeliği adına VATANDAŞ OLARAK İÇİMİZE SİNMİYEN, O Kadar çok uyum paketi imzalamışlar ki, İdam bunlardan sadece devede kulak olanı.

15 Temmuz Darbe girişimi sürecinde darbe girişimine maruz kalanlar, o zaman İDAM TÜRKÜSÜ ÇAĞIRDILAR. Zaman geçti iş sürüncemede kaldı. Gelseydi 7 Ağustos 2016'da yapılan Yeni Kapı protokolü olduğunda gelirdi. Yani; Geçti Bor'un pazarı, sür eşşeği Niğde'ye oldu. Şimdi önümüzdeki maçlara bakalım durumu oluştu. Lakin maç araları da kısa sürdü. Başımıza Vatan hainlerinden daha büyük bi pislik bulaştı;Sapıklar...

Dini alanda ve iktisadi alanda her gelenin bir tuğlasını parçaladığı Eğitim Öğretim(TEVHİD'İ TEDRİSAT)Kanunlarımız, paramparça E-Dİi-LEee, E-Dİ-LE, bu günlere gelmiş durumdayız. Tabi ki Ülkemizin 81 Milyonunun hepisi bizim insanımız. Edirne' deki :çalgıcı karısı Binnaz da,Çemizgezek'teki Sütçü Fazıl Amca da, Kars Aralık'taki Temizlikçi Memo da, Çankaya'da ki Cumhurbaşkanımız da, hepsi bizim insanımız.

Lakin Yaşasın Zalimler ve de hainler için CEHENNEM DİYEREK, bağıran, ağıtlar yakan, bu zulme uğramış insanlarımız İÇİN TEK BİR ÇIKAR YOL KALMIŞTIR.

Madem Sizler Avrupa uyum yasaları ayağına Avrupa'ya yakanızı Gaptırdınız, birtakım sözler verdiniz. Hele hele de geri dönülemeyecek sözler...

Bir sürü RE-FE-RAN-DUM, yaptınız. İşte size fırsat:

İDAM İÇİN DE YAPIN REFERANDUM. Bizler de görelim bakalım MECLİS İDAMI İSTİYOR MU, İSTEMİYOR MU??? . Halep Oradaysa Arşın burada.

HAaaa! Kimimizin ev taksidi var. Kimimizin araba taksidi. Kimimiz iş büyütecez diye, Kredi borcumuz var, işimiz bozulmasın diye, size son bir şans daha verdik. Sanmayın ki alternatifsizsiniz. Yeri doldurulamayacak insan yoktur. Demi abi? Nasıl ki Ertuğrul Gazi dedemiz, 2. Murat Han dedemiz, Fatih SULTAN Mehmet de Kanuni de 2. Aptülhamit de, Vahdettin de, M. Kemal Atatürk de, İnönü de, Menderes de, Özal da, Erbakan da, hepsi bizim insanımız, hepsi bizim dedemiz. İyi de olsa kötü de olsa.

Lakin bir seçim daha sona ermiştir. Amma seçimler bitmemiştir. Mart 2019'da Yerel seçimler yapılacaktır. Bu Halk yapılabilecek bir REFERANDUM İLE iDAMI DA getirebilir. Hizmette kusur edip kulağının üstüne yatan Siyasileri de götürebilir. Çünkü Mezarlıklar baraj altına gömülen siyasi Partilerle doludur. ANAP'ı,Doğruyol'u, DSP' yi gömdüğü gibi mevcut Partileri de gömebilir. İllaki Partiler de ölümlüdür.

Bizden Söylemesi. ABDALA MALUM OLURMUŞ.

Demedi demeyin.

Bir garip vatandaş Bahattin Tatlı