İnegölspor'un Play-Off ihtimali sürene kadar 'İnegöllü' teknik heyete sahip çıkma adına -eleştirsem de- yüksek tondan eleştirmemeye özen gösterdim.
Ama artık Play-Off başka bahara kaldığına göre gerçek görüşlerimizi ifade etme zamanı gelmişti.
İnegölspor'un bu sezonki başarısızlığının tek sorumlusu yönetimdir. Devre arasında gereksiz bir heyecan arayışı, İnegölspor'u Play-Off'un dışına itmiştir.
Mehmet Bulut'u heyecansız olduğu için beğenmeyen yönetim kurulu üyelerine sormak istiyorum. Heyecanlı yeni teknik heyet ile İnegölspor'da ne değişti?
Futbol olarak İnegölspor hangi maçta sizi tatmin etti?
Bulut dönemine nispeten daha fazla topla oynayan, daha baskılı, daha organize, daha çok pozisyon üreten, daha çok gol pozisyonuna giren bir takım mı olduk?
Hangi maçın son dakikalarını stressiz yaşadık?
Kısacası Mehmet Bulut gitti de yerine İsmail Güldüren geldi, şu takımda ne değişti?
Bana bunun cevabını versinler.
Siz heyecanlı hoca istiyorsunuz diye İnegölspor'u Play-Off'tan ettiniz.
Geçen sezon Balıkesir'in ardından ligi 2.sırada bitirmiş, PTT 1.Lige çıkmış Fethiye'ye elenmiş, bu sezon kupada 2 Süper Lig takımını elemiş Mehmet Bulut'u, futbolu daha iyi bildiğiniz için gönderdiniz.
Ne kadar bildiğiniz bugün ortaya çıktı.
Yazık ettiniz şu takıma. Mehmet Bulut bu takımın başındayken İnegölspor 5.sıradaydı. Yani Play-Off hattının içindeydi. Göz göre göre Play-Off'tan ettiniz bizi.
Ben İsmail Güldüren'e kızmıyorum. Daha hazır değilken onu takımın başına getirenlere kızıyorum. İsmail Güldüren'in teknik direktörlük için zamanı olduğunu göremeyenlere kızıyorum. Madem Bulut'u gönderdin; bu ligi tanıyan, bilen tecrübeli bir ismi getir.
O gün bunu yazmadık. Zira 'İnegöllülere' sahip çıkmamız gerekiyordu. En azından şunu öğrendik: 'Bu işin İnegöllüsü, Karslısı, Artvinlisi olmaz'
Seçim sürecinden dolayı İnegölspor'a daha az zaman ayıran Onursal Başkan Alinur Aktaş'ın artık sazı eline alması gerekiyor. Her noktada İnegölspor'un yeniden yapılanması ve değişim gerekiyor.
Mayıs ayı o değişimin ilk fitili yakılsın. İnegölspor'u ileriye taşıyacak yeni bir yönetim, onun oluşturacağı kaliteli bir teknik heyet ve katkı sağlayacak oyunculardan kurulu bir takım. İsteğimiz bu.
.