İç sahada maç kazanma konusunda sıkıntılar yaşayan İnegölspor, lider Keçiörengücü'nü konuk etti Cumartesi günü.

Cumartesi günü demişken; semt pazarının kurulduğu günde maç oynamanın sıkıntısını yaşamaya da devam ediyoruz.

Bu konuda ya Cumartesi Pazarının gününü değiştirip; orada yaşanacak sıkıntıları ortadan kaldıralım ya da TFF'ye Cumartesi günü maç oynama konusunda var olan problemi iletelim maçlarımızı Pazar oynayalım.

Keçiörengücü maçında doğru kadro tercihinin 3 puan getirdiğini gözlemledik. Murat hoca formsuz oyuncuları yanına alırken; kadro tercihinde doğru işler yapıp sonucunu almayı bildi.

Erken gol oyunu lehimize döndürdü. Penaltı mı değil mi diye tartıştığımız pozisyondan sonra arkaya nefis sarkan Ahmet Hakan ile tekrar öne geçip; soyunma odasına bir adım önde girdik.

İkinci yarı oyunun tüm kontrolünü rakibe verdik. Zaten takım olarak bizden bir gömlek üstünler ama o üstünlüğü mücadele ile kapattık diyebilirim.

14 numaralı oyuncularını neden yedek oynattılar anlamak da mümkün değildi. İkinci yarı takımın orkestra şefiydi ama doğru kapanan İnegölspor defansını açamadılar.

İstediğimiz beklediğimiz 3 puanı zor da olsa aldık. Şimdi Play-Off sınırının hemen altındayız.

Hatay deplasmanını da kazasız atlatırsak; ilk devreyi Play-Off hattında da bitirebiliriz.

Zorlu maçta takımımıza yürekten başarılar dilerken; Keçiörengücü galibiyetinden dolayı da tüm takımı, teknik heyet ve yönetimi kutlamayı da ihmal etmeyelim.