İnegölspor, ligin ilk yarısını istediği oyunla ve de puan tablosunda istediği yerde bitirmedi. İlk yarıdaki kötü tabloyu artık iyiye dönüştürme adına Menemen maçı bir fırsat.

Bordo Beyazlılar son 7 lig maçını kazanamadı. Kupa ve hazırlık maçlarıyla kazanamama hastalığı 10 maçı da aşıyor. Doğal olarak bu kötü gidişata bir son vermek gerekiyor.

Devre arasında küçük çaplı bir operasyon yapıldı. 6 oyuncu ile yollar ayrılırken; yerlerine 4 isim transfer edildi. 2 forvet için de çalışmalar sürüyor.

Bordo Beyazlıların bir çok bölgede sıkıntısı vardı. Sadece forvette sıkıntı yok aslında. İnegölspor, gol atamadığı kadar her maçta gol yeme hastalığını da atamıyor.

Doğal olarak orta alanda da rakibi bozacak bir isme daha ihtiyaç olduğu düşüncesiyle Kasımpaşa'dan bir ön libero alındı.

Eğer 2 forvet de transfer edilirse; İnegölspor için sıkıntı bölge kalmayacak gibi. İsmail Güldüren, kendi takımını önemli ölçüde kurmuş olacak.

Menemen maçı işte bu açıdan önemli. Yepyeni bir sayfa açma ve geleceğe daha emin adımlarla yürüme adına.

Ligde İnegölspor'un durumu kadar İsmail Güldüren'in geleceği de belki önümüzdeki 3-4 maçta netleşecek. O bakımdan Güldüren'in takımını üst düzey motive etmesi gerekiyor.

Önceki akşam Orhan İnegöl Köftecisi'ndeki yemekte ben de vardı. Kaymakam Ali Akça'nın 'Yenilebilirsiniz. Onda dahi hiç olmazsa mücadele ederek yenilin' sözleri ilk yarıda bu mücadelenin gözlemlenememesinin bir sonucuydu.

Artık telafisi imkansız döneme başlıyoruz. Her oyuncu daha fazla mücadele edecek ve bu takımı daha güzel yerlere getirecek.

Menemen maçıyla güzel bir seriye başlama zamanı geldi. Başarılar İnegölspor.