TFF 2.Lig Kırmızı Grupta yer alan temsilcimiz İnegölspor 2021-2022 sezonunun otuzaltıncı haftasında deplasmanda karşılaştığı Bodrumspor A.Ş. ile 0-0 berabere kalarak evine 1 puan ile döndü.

Haftalardır puan kayıpları yaşayan temsilcimiz İnegölspor için artık maçlar formaliteden ibaret olmaya başlamıştı.

Bundan dolayı da Gökhan Siverek, Türker Toptaş (Ameliyat oldu), Furkan Özyapı, Yusuf Özdemir, Ömer Faruk Ermeç ve Yılmaz Can Taşkıran gibi oyunculardan yoksun bir kadro ile Bodrumspor A.Ş. karşısına çıkmıştı.

Rakip Bodrumspor A.Ş.'nin ise play-offu hemen hemen garantilemiş olmasının rahatlığı vardı.

Bodrum İlçe Stadı'nda ve oldukça sıcak bir havada oynanan maça yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkan temsilcimiz İnegölspor başarılı savunma anlayışı ile sahada mücadele ederek rakibine gol şansı tanımadı.

Bununla birlikte rakip kalede Aykut Uluç, Ersel Aslıyüksek, Gülhan Üreyen ve Emir Özsoy ile birçok pozisyona giren temsilcimiz fırsatları değerlendiremedi.

Maçın en önemli anı 81.dakikada yaşandı. Bu dakikada Bodrumspor A.Ş. penaltı kazandı.

Bodrumspor A.Ş.'nin tecrübeli golcülerinden Burhan Eşer'in vuruşunu günün iyi isimlerinden kaleci Sercan Çobanoğlu kurtardı ve rakibine öne geçme şansını tanımadı.

Karşılaşmada gol sesi çıkmayınca maç da başladığı gibi 0-0'lık skorla sona erdi.

Temsilcimiz İnegölspor bu maçtan 1 puan almasına rağmen Ankaraspor'un deplasmanda Somaspor'u yenmesiyle 11.sıraya geriledi.

Sezonun son iç saha maçını pazar günü Silahtaroğlu Van Spor FK ile oynayacak olan İnegölspor, son maçını deplasmanda Somaspor ile oynadıktan sonra sezonu tamamlamış olacak.

Önümüzdeki pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Silahtaroğlu Van Spor FK maçında buluşmak ve İnegölsporumuzun galibiyetini yazmak dileklerimle...