Kalipso yayınlarından "Gizli Servisler" isimli kitabı okuyorum.
Mossad ve CİA başta olmak üzere Dünyadaki birçok karışıklığın kaynağında gizli servisler var.
Gizli Servislerin en etkin yöntemi; "Her meyvenin içine bir kurt yerleştirme" olarak tanımlanıyor. Ülkemizin bünyesine gizli servislerce yerleştirilen kurtun ismi de: FETÖ terör örgütüdür. O kadar büyük bir ihanet projesi hazırladılar ki; PKK bu hain asalağın yanında küçük kalır.
Her bilinçli vatandaş bilir ki; ülkemizde ne Doğu sorunu vardır, ne Kürt sorunu ne de demokrasi sorunu. Sorun olan tek unsur: uluslararası terördür.
FETÖ, PKK ve İŞİD gibi ülkemizin başına bela edilmeye çalışan tüm terör örgütleri, CİA ve Mossad başta olmak üzere gizli servislerin maşasıdır. Almanya ve İngiltere de bunlarla birliktedir.
RESMİN BÜTÜNÜNE BAKALIM
Resmin bütününe bakmak gerekiyor. Ta Selçuklulardan, Osmanlılardan bugüne devam eden bir süreç bu... Anadolu'ya Müslüman Türkler hakim olduğu günden beri; açık-gizli odakların, bu millet üzerindeki oyunları hiç bitmedi. Kurtuluş savaşı bir dönüm noktası oldu.
Şimdi de aynı gizli güçler, Türkiye'nin önlenemez yükselişine dur demek istiyorlar. En önemlisi: Siyonizm denilen fanatik yahudi inancında, ülkemizin doğusunu da içine alan, Büyük İsrail Devleti'ni kurma hedefleri var. Filistin, Lübnan, Irak, Suriye, İran ve Türkiye üzerinde oynanan oyunların, ana kaynağı budur.
Aynı gizli güçler, Devlet'imizin içine daha önce Gladio'nun uzantısı olan kontrgerilla'yı sokmuşlardır. Doğuda vatandaşa zulmeden Devlet değil işte bu şer güçlerdir. Bir taraftan terör örgütü, diğer taraftan kontrgerilla, halka zulmetmiş ve terör bu noktaya kadar tırmandırılmıştır.
KARDEŞİ KARDEŞE KIRDIRMAK İSTİYORLAR
Amaçları; ülkemizi bölmek, halkımızı germek, toplumda kaos çıkarmak, kardeşi kardeşe kırdırmak...
İstiyorlar ki; Türkiye sokakları, İnegöl sokakları karışsın. İnsanımız birbirine düşsün. Örneğin; daha önce Gezi Parkı'nda ve İnegöl'de çıkan olaylar, tam arzu ettikleri noktaya doğru sürükleniyordu... Ama başaramadılar... Türkiye de İnegöllü de oyuna gelmedi.
Şimdi referandum sonuçlarını bahane edenler var. 1 Mayıs'ı bekleyenler var. İkiyüzlü Avrupa'ya sığınan hainlerin, tezgahladıkları oyunlar var. Var da var... O kadar çok hain var ki içimizde... Yeni oyunlar ve tuzaklar peşindeler. Ne yaparlarsa yapsınlar, Allah'ın izniyle başaramayacaklar.
Devletimiz; FETÖ vb davalar ile içindeki hain unsurları temizlemeye çalışırken diğer taraftan da PKK ve İŞİD gibi hala halkımızın içine nüfus etmeye çalışan terör belasını temizlemeye çalışıyor.
REFERANDUMDAN İSTEDİKLERİ SONUCU ALAMADILAR
Referandum bitti. Referandum arası veren terör, sandıktan beklediği sonucu alamayınca, yine azmaya başladı.
Bir taraftan Avrupa ve ABD desteği alan FETÖ, diğer tarafta yine Avrupa ve ABD desteği alan PKK... Saldırılar gün geçtikçe artıyor. Yine üst üste şehit haberleri geliyor.
Şehitlerimiz, bu kutsal toprakların var olmasının ve aziz milletimizin yeniden güç kazanmasının bedelini ödüyorlar kanları ile... Dün Malazgirt'te olduğu gibi... Çanakkale'de olduğu gibi... Sakarya'da olduğu gibi... Hiçbir fark yok.
Dün Çanakkale'yi geçemeyen ve denize dökülen düşmanlarımız, o tarihlerden beri, içimizdeki uzantılarını kullanarak emeline ulaşmaya çalışıyor. İstiyorlar ki; Irak gibi parçalanalım, Suriye gibi batalım. İşte bu yüzden iyice azdılar; Kinlerinden geberdikçe, içimizdeki her türlü hain ve kahpe unsuru kullanıyorlar...
15 TEMMUZ HERKESE DERS OLSUN
Oynanan oyunun farkındayız. Bu ülkenin sorunu da hepimizin, zenginlikleri de hepimizin. Dün sağcı- solcu diyerek bu milleti birbirine düşüren güçler, yine Kürt-Türk diye ayrıştırarak bizi birbirimize düşürmeye çalıştılar.
Aslında başka tuzaklar da kurulmaya çalışıldı. Laik-Müslüman çatışması gibi, Alevi-sünni çatışması gibi... Ama tutmadı...
Şimdi referandum sonrası yeni tuzaklar kurma peşindeler. Bu tuzaklara da düşmeyeceğiz İnşallah!
Birileri, 15 Temmuz destanından ders almamış görünüyor. Oh olsun! Referandum da istediğiniz gibi olmadı. Yürek acınız artsın. Kininizle gebermeye devam edin. Ey zalimler ve hainler! Boşuna çırpınmayın! Kaybettiniz, yine kaybedeceksiniz!