İnegölspor'dan ümidimi kestiğim için Pazar günü Gençlergücü maçını izlemek için Kurtuluş Sahası'na gittim. Fakat aldığımız duyum rakibin maça gelmeyeceği şeklindeydi.
Bir maçlık hükmen mağlubiyeti bulunan Kartepe Suadiye, bu maça da çıkmazsa 2.kez hükmen mağlup duruma düştüğü için 2 yıl amatör liglere katılamama cezası alacaktı.
Küme düşmesi kesinleşen Suadiye, ceza almamak için maça gelmeliydi. Fakat yoldalarmış, geliyorlarmış denilerek maçın başlaması gereken saatin üzerinden 15 dakika geçti. Sonra rakip geldi ama hakem maçı tatil ettiğini hem gözlemciye hem de Federasyona bildirmişti.
Anlamadığım rakip bu derece önemli bir karşılaşmaya neden 1 saat evvelinden değil de 10-15 dakikalık gecikmeyle gelir?
Bu bir halı saha maçı değil ki. Ya da Alanyurt'tan, Kemalpaşa Mahallesinden gelmiyorsun ki, Kocaeli'den 3-4 saatlik yoldan geliyorsun.
Sahaya çıksalardı da değişen bir şey olmazdı. Çoğunluğu genç takımdan oyunculardan kurulu takımları farklı mağlup olup dönecekti ama hiç olmazsa önümüzdeki yıl Süper Amatör'de oynayabileceklerdi.
Gençlergücü açısından olaya bakacak olursak; bu sezon türlü zorluklarla mücadele ettikleri için takdiri fazlasıyla hak ediyorlar.
Geçtiğimiz yıl büyük bir sürprize imza atarak BAL'da ilçemizi temsil eden ilk takım olmuşlardı. Sezon başında Merinos'un çekilmesi, Yenişehir'in genç takımla mücadele vermesi nedeniyle ligde kalma şansları yüksekti.
Devre arasında yaptıkları doğru tercihlerle ligde kaldılar. Önümüzdeki yıl BAL heyecanını Gençlergücü ile birlikte yaşamaya devam edeceğiz.
Fakat 2014-2015 sezonunda işleri daha zor olacak. Onun için daha doğru adımlar atmak zorundalar.
İNEGÖL RAHAT KAZANDI
Gençlergücü maçı oynanmadığı için İnegölspor maçının ikinci yarısına yetişme imkanımız oldu. İlk yarıda 1-0'lık galibiyetin ardından rakibin düşük kalitesi, iddiasız olması, erken gol İnegölspor'un rahat galibiyet almasına sebep oldu.
Sarıyer takımı ligin en fazla beraberlik alan takımı. Deplasmanda da çok başarılı olmayan bir ekip. İzlediğim kadarıyla da açıkçası bu ligin ortalamasının altında bir takım.
İnegölspor'un kazanması kadar Caner'in dönüşü de önemliydi. Caner İnegölspor adına geleceği olan isimlerden biri. İnşallah gollerine ve yükselişine devam eder.
Pazar günü Gümüşhane deplasmanı bizim adımıza her şeyi belirleyecek maç olacak. Kaybedersek bu iş bitecek. Kazanıp rakiplerin kaybetmesini bekleyeceğiz. Sadece Pendik'le değil, aynı zamanda Kartal'la da mücadele ettiğimiz için ikisinin de takılmasını bekleyeceğiz.
İnşallah her şey gönlümüze göre olur.
.