İnegölspor artık Türkiye Kupasının gediklisi oldu. Geçtiğimiz yıl gruplara kalan ve 7 puan toplayan Bordo Beyazlılar, bu yıl da ilçemizi gruplarda temsil edecek.

Dünkü maç güzel bir hava ve saha koşullarında; hafta içi olması nedeniyle az sayıda taraftara karşı oynandı. Maçın A Spor'dan da verilmesi taraftar sayısını etkilemiştir.

Maça etkili başladık. Özellikle ilk yarıda geçtiğimiz maçlara göre daha organize oynadığımızı söyleyebilirim. Fakat orta alanı rahat geçen Sarıyer'in etkili pozisyonları vardı.

İkinci yarıda ise kırmızı karta kadar maçın hakimi Sarıyer'di. 10 numaralı oyuncuları Ensar adeta şov yaptı. Özellikle ikinci gol izlemeye değerdi.

60.dakikada Oğuz değişikliği İnegölspor'un orta alandaki etkisini arttırması kadar rakibin rahat geçişini de durdurdu. Kırmızı kart ise oyunu tamamıyla değiştirdi.

Kendi yarı sahasına gömülen Sarıyer takımı, kırmızı karttan 5 dakika sonra 2'ye 1 kaldıkları pozisyonu gole çevirse orada maç tamamlanırdı. Fakat bu kez topu çizgiye indiren İnegölspor, önce 2.golü sonra da turu getiren golü kaydetti.

İki takımın da turu geçmeyi hak eden bir futbol oynadığını düşünüyorum. Oldukça keyifli bir maçtı. Ben fazlasıyla keyif aldım.

Artık gruplardayız. Hem ligi hem grupları bu kadro ile kaldırabilir miyiz? Bence çok zor. Fakat maddi anlamda biraz rahatlatacaktır İnegölspor'u Türkiye Kupası.

Daha önce Beşiktaş'ı mağlup etmiş, Kadıköy'de Fenerbahçe'nin rakibi olmuştu İnegölspor. Artık Galatasaray ile oynama zamanı geldi. İnşallah seri başı takımlardan Galatasaray gelir.

Açıkçası tekrar eski sıkıntıları yaşamama adına Bursaspor gelmesin de kim gelirse gelsin demek daha doğru sanırım.