Her işin, her olayın, her durumun ötesinde; her bağırışın, her sözün ardında bazen öyle karmaşık durumlar mevcuttur ki onların idrak edilmesi çok zordur...Bu nedenledir ki asla yüzeysel düşünmeyelim ve anlamadan, idrak etmeden kimseyi yargılamaya kalkmayalım...

Hesap ödeme konusunda hevesli olanlar, cepleri parayla dolu olduğu için değil dostluk ve arkadaşlığa paradan daha çok değer verdikleri için, Çalışma hayatında her işi yapmak için istekli olanlar, ahmak oldukları için değil sorumluluklarını iyi bildikleri için, Her kavga ve tartışmadan sonra ağızlarını özür dilemek için açanlar, suçlu oldukları için değil sizi gerçek dostu olarak gördükleri için, Size mesaj gönderenler, yapacak başka işleri olmadığından değil sizin sevginizi kendi canlarında ve yüreklerinde taşıdıkları için yaparlar.

Gün gelecek hepimiz birbirimizden ayrılacağız... Sohbetlerimizi, yürekten özleyeceğiz... Rüyalarımızı hatırlayacağız... Günler, aylar, seneler birbiri ardına öyle büyük bir hızla geçer ki... Ve artık geridekilerle hiçbir bağlantı kalmaz...

Ve bir gün çocuklarımız bizim resimlerimizi görüp soracaklar: "Kim bunlar?" Biz gözlerimizde saklı gözyaşlarımızla, acı bir tebessümle onları kalbimizin en derinlerinde hissederek diyeceğiz ki: "Onlar ki yaşamımın en güzel günlerini birlikte geçirmiş olduğum insanlar..."

BİR SİVRİSİNEK

Fotoğrafını gördüğünüz hayvan bir sivrisinek. Sivrisineğin elektronik mikroskop ve diğer modern cihazlar altında incelenmesi sonucu keşfedilenler: O ufacık kafasında, Tam 100 adet göz var.

Mikroskopla bile zor görülebilen ağzında 48 adet diş bulunuyor. Göğsünde biri merkezi, ikisi de kanatlar için olmak üzere 3 adet kalp mevcut ve Her bir kalpte 2 adet kulakçık, 2 adet de karıncık yer alıyor.

Bu ufacık sivrisinek, Son teknoloji uçaklar olmak üzere En gelişmiş cihazlarda bile bulunmayan bir Termal alıcıya sahip. Ve canlıları ısı ile buluyor. Bu cihazın ısı hassasiyeti santigrat derecenin binde biri.

Son derece gelişmiş bir kan tahlil cihazı, Bir anestezi cihazı ve Kanı kolayca emebilmek için Bir kan sulandırıcı cihaza sahip.Hortumunda altı adet bıçak bulunuyor. Bunlardan dört tanesi ile Kare biçimli bir kesi meydana getiriyor, Diğer ikisiyle de, Kanı emmek için bir tüp şeklini oluşturuyor. Ayaklarında da pençeler ve kancalar mevcut.