Unutuyoruz, unuttukça zarar görüyoruz,yanlış fikirlere kapılıyoruz. Hatırlayalım:En büyüğü 15 Temmuz olmakla birlikte FETÖ'nün bu ülkeye pek çok ihaneti oldu, olmaya da devam ediyor...

Çocuklarını onlara emanet eden YÜZBİNLERCE AİLEYE, çocukları din-devlet aleyhine kullanıp ihanet etti.

Okullarında Siyonist-Haçlı ajanı öğretmenler çalıştırıp,Afrika ve Asya ülkelerine ihanet etti.

Dini kafasına göre değiştirip,DİNİMİZE ihanet etti.

Papalık projesi olan 'Dinler arası diyalog' tuzağına çekerek tüm MÜSLÜMANLARA ihanet etti.

Fetoş Gülen'e; 'Kainat İmamı (?!)' diyip, putlaştırıp, insanların imanlarınaihanet etti.

Devletin gizli bilgi ve belgelerini, yabancı istihbaratçılara vererek DEVLETE ihanet etmiştir.

Askeri okul sınavları ve KPSS başta olmak üzere, pek çok sınavda soruları çalarak yüzbinlerce gencimize ihanet etmiştir.

Tehditle, şantajla, iftirayla, kumpasla binlerce insanı makamından uzaklaştırıp emeklerine, geleceklerine ihanet etmiştir. (KUL HAKKI kavramı kitaplarında yoktur)

Din-devlet yoluna hizmet etsinler diye kendilerine verilen paraları,PARALEL DİN-PARALEL DEVLET kurmak için harcamışlardır.

Sahte delil ve tanıklarla, onbinlerce insanı hapsederek ADALET'e ve insanların özgürlüklerine ihanet etmişlerdir.

17-25 Aralık'taki(2013) YARGI DARBESİ girişimleriyle, anayasaya ve milli egemenliğe savaş açmışlardı.

Yaptıkları ihanetlerle, ülkeye yüzlerce milyar dolar kaybettirip ülkemizin ekonomisine ve geleceğine ihanet etmişledir.

PKK, 'çukur eylemleri'ile ülkemizi bölmeye çalışırken,onlara destek verip ülkemizin bütünlüğüne ve ŞEHİTLERİMİZE ihanet etmişlerdir.

FETÖ'cü subaylar ve emniyet amirleri,askerimizi ve polisimizi, bilerek bomba tuzaklanmış binalara sokup şehit ettirmişler ve kendilerine emanet olan makamlara ve canlara ihanet etmişlerdir.

MİT TIRLARI'nı durdurup,Türkiye'yi, terör örgütlerine yardım eden ülke olarak göstermeye çalışmışlar ,ülkemize ve geleceğimize ihanet etmişlerdir.

Rus uçağının düşürülmesi,Rus elçinin öldürülmesi sonucu ülkeyi savaşa sürüklemek istemeleri, Güneydoğu'da 37 vatandaşıFETÖ'cü kumpasıyla bombalatıp iç savaş çıkarmak istemeleri,Oslo görüşmelerinin sızdırılması ve terör sorununun çözülmemesi için yaptıkları çalışmalar, MİT başkanı ve O'nun üzerinden Başbakan'ı görevden almak için kurulan tuzak, 'gezi' eylemlerine el altından destek vermek gibi nice ihanetlerde bulunmuşlardır.

F.Gülen denen elebaşı, 'Haçlılardan size zarar gelmez' diyerek;Haçlı Seferleri'nden Kurtuluş Savaşına kadar, haçlı saldırılarında şehit olan milyonlarca canımıza ve tarihimize ihanet etmiştir.(Peşine takılan Haşhaşiler'de azıcık aklını kullanma kabiliyeti olsa, sırf bu söz yüzünden bile,FETÖ'den ayrılmalrı gerekirdi.Ama her söylediğinde bir keramet arama sapkınlığı devam ediyor bazılarında)

Ülkede de deprem,sel, heyelan,dolar saldırıları, salgın hastalık, vb.tüm olumsuz durumda seviniyor FETÖ'cüler,ülke karışsın diye yurt içinde ve yurt dışında çalışmaya devam ediyorlar,özellikle medya aracılığıyla yalanlar ve iftiralar üretmeye devam ediyorlar.

Yazdıklarım ihanetlerin bir kısmı ve hepsi belgeleriyle ve mahkeme kararlarıyla ortaya konulmuş ihanetlerdir.Bunlar tarihimizde dinimize ve devletimize en büyük ihanetlerdir.

Unutmayalım, unutursak yine tadarız ihaneti!

Mehmet Arif SELİM