İnegölspor’un Gölbaşı karşısında aldığı 3 puan değerli fakat ortaya konan futbol gelecek adına ümit vermiyor.

Bu ligde tutunma şansı en düşük takım Gölbaşıspor. Büyük ihtimalle de düşerler.

Bu takıma karşı kendi sahanızda dahi baskı kuramıyorsanız; pozisyon zenginliğiniz yoksa o zaman oturup düşüneceksiniz.

İnegölspor, oynadığı son maçlarda keyif vermiyor. Kırklareli ile iç sahada, Gümüşhane ile deplasmanda oynadığımız müsabakaları izledim.

Nazilli deplasmanı ile ilgili bir bilgim yok fakat Gölbaşı maçını da katarsanız 3 maçta da İnegölspor için olumlu sözler sarf etmemiz mümkün değil.

Kalitesinin altında oynuyor İnegölspor. Göztepe maçında 2 farklı öne geçtiğimiz maçı beraberlikle bitirdiğimizde dahi ben ortaya konan mücadeleden övgüyle söz ettim.

Fakat bugün kazanılan bir maç için dahi olumlu şeyler yazamıyorum. Kötü oynayan bir takım nereye kadar sıçrayacak bilmiyorum.

İyi futbol oynayıp kaybederseniz bu bir süre devam eder, mutlaka kazanmaya başlarsınız. Fakat kötü oynarken 1 kazanırsınız, 2 kazanırsınız. İlerleyen dönemde tökezlersiniz.

Deplasman istatistiğimiz de aslında bu dediklerimizi doğruluyor. Şampiyon olmak istiyorsanız iç saha ya da deplasman ayırt etmeksizin iyi oynayıp skoru yakalamalısınız.

Son olarak anlayamadığım kısmı da yazayım. Ömürcan neden oynatılmıyor anlamak mümkün değil.

Okan yetenekli, gol atamama sıkıntısı var. Bir gol ile kendisine gelecek buna inanıyorum.

Ama ona sabredilirken; kenarda yetenekli, sağ çizgiyi iyi kullanan, adam eksilten Ömürcan var.

Neden istifade edilmiyor çözemedim gitti. Mutlaka bir cevabı vardır Şaban Hoca’da.

Maraş ve Körfez deplasmanları var üst üste. İki maçta da takımımıza başarılar. İnşallah deplasmandaki kötü istatistiği bitiririz.