Zatına layık şekilde Hamdu sena Allah'a, sınırsız salat ve selam Yüce Resulullah'a

21 Aralık 2017 tarihli yazımızdaki başlık : "ÇÖKÜYORSUN ADAMIM" dı. Bu yazı ABD.'ne dairdi. Bunu yakınımızdakilere anlattığımızda bıyık altından gülenler oluyordu.

Elbette ki ABD., birden yıkılacak değil. Çöküş sürecine girmiştir manasında söylüyorduk.

Zamanında Müslüman ülkelere yaptığı Vandalizm, vahşet, yağmalar, tecavüzler işte Fellüce mesela yanına kar kalmayacaktı. Bunun bir karşılığı olacaktı.

Amerika bu günlerde siyahilerin kendi haklarını elde edebilmek için onlara destek veren göstericilerin isyan hareketiyle meşgul. Bir yandan korona bir yandan bu isyan hareketi.

Daha önceki yazımızda da ulusal muhafızların henüz bu isyan hareketi başlamadan hazırlık yaptığını, bu hazırlığın büyük bir toplumsal hareket olma ihtimali üzerine olduğunu ifade etmiştik.

Aldıkları istihbarat doğru çıktı. İsyan hareketi büyüyerek devam ediyor ve devam edecek gibi de görünüyor. Arap baharı diye yaşatılmaya çalışılan bahar Amerika'ya da, Avrupa'ya da kış olarak dönüş yapıyor.

Şimdi kimin medeni kimin vahşi olduğu ortaya çıkacak. Bakalım bu isyan hareketini nasıl bastırmaya çalışacaklar.

Bir ara şöyle bir haber çıkmıştı; Amerika halkı korona virüs sürecinde silahlanıyor diye. Elbette bunu finanse edenler var. Bu tür silahlanmaları Soros yapıyor.

Şimdiden söyleyelim aldığımız haberler doğruysa önümüzdeki hafta bu silahlı yatırım kendini Almanya'da gösterecek. Belki de korona virüsü aratacak bir isyan hareketi olacak.

Kimsenin ettiği yanına kar kalmaz. Zulümle abad olunmaz sözü vardır ya işte onun gibi yaptıkları kendi başlarına örülüyor. Zamanında teröre verdikleri destek kendilerine dönüyor.

Amerika'da bu isyan hareketi bir yandan Tramp'ı devirmek amacıyla yapılıyor. Seçimlerde son durum ne olur bu konjoktürdeTramp seçimleri kazanabilir mi? Diye aklımıza bir soru geliyor.

Böyle devam ederse Tramp yeni dönemde başarılı olur ve kazanır. İsyanı bastırmak için çılgın bir adama ihtiyaç olacaktır. Tramp'tanagresifini bulamazlar.

Gezi olaylarında nasıl ki ağaçlar bahane edilerek isyan tetiklenmişti. Amerika'da siyahiler üzerinden bir oyun tertip ediliyor. Yani mesele siyahilerin hakları meselesi değil. Bu beyaz Amerikalıların isyanı.

Tamamen özgür olmayı isteyenler ile milliyetçiliği savunan Amerikalılar arasında başlayan bir isyandır. Her ikisinin ortak değeri siyahiler. Birisi bana hizmet eden siyahilerin olması lazım diyor. Diğeri her insan istediği yaşamalı diyor. İsyan daha yeni başlıyor. Amerika'yı daha büyük olaylar bekliyor.

Avrupa'da saracak olaylar kapılarında onları bekliyor. Biz de büyük endişe duyarak (!) olayları takip edeceğiz. Amerika'nın da Avrupacında erken kışı başlamıştır.

Muhabbetle kalın.