Bu Haftaki Dipsizgöl Kıraathane sohbetine meşhuuur Arda Lokantası'ndan Devam ediyoruz.

Evet Dipsizgöllüler, mahalle eşrafıyla beraber, Arda lokantasına gelmiştir.
İncili Çavuş kısaca olayı özetler: ''Öncelikle sohbetimize katılan vatandaşlarımız. hep, çay, kek bu iyice içimizi baydı. Dede, bu hafta çorba az pilav, tatlı olsun dediklerinde, bizler de geçen haftadan Arda Lokanta sahibi Ahmet Ağaya sözümüz olduğundan bu haftaki sohbetimizi burada gerçekleştireceğiz.

Ve sohbetimize bu ihtiyar da acizane İnegöl'ümüzün güzide tüm partilerinin belediye başkan adaylarını sohbete davet etmişiz.

Evet Ak Parti Adayı Alper Taban, İyi Parti Adayı Hakan Özdemir,Saadet Parti Adayı Hasan Eroğlu, Demokrat Parti adayı Aydın Savaş ve Bağımsız Aday Kani Ahmet Erbay, Misafirlerimiz gelmiş. Herkes masalara oturmuş, çorba ikramımız başlamıştır.

Evet Arkadaşlar. Bu Hafta Sohbetimizde İnegöl'ümüzün güzide evlatları Belediye Başkan Adayları Bulunmaktadır. Kendilerine İncili Çavuş olarak derim ki: Hz Ömer Buyuruyor: ''Arkandan konuşan kişilere aldırma. Rabbim seni biliyorsa, başkası bilmese de olur.''

İşte çok güzel haraket etme fırsatı bunlar. Netice itibarı ile hepimiz gardaşız. Hepiniz İnegöl ' e hizmet etme yarışındasınız. Birbirinize karşı asla kırıcı kin besleyici haraketlerde bulunmayın. Bizler için hepiniz değerlisiniz.
Nasıl ki sizler için İnegöl seçmeni ne kadar önemliyse, sizler de İnegöl için önemlisiniz.

Ta ki 31 Mart seçimlerini hanginiz kazanırsa kazansın. İLLAKİ : İNEGÖL KAZANSIN.

Çorbası biten arkadaşlara az pilav verelim. Pilavdan sonra da herkeze tahınlı kadayif verelim. Bizim Lokantanın tahinlı kadayifi meşhurdur.
Haaa Ahmet ağa Evladım. Hesabı da belediye başkan adayı evlatlarımız konsorsiyum oluşturup kapatacaklar. Lakin Bağımsız aday evladımızdan az al. En garip adayımız odur. Ona göre.

Haa bi de çayı da hani geçen Cumhur Reisimiz Bursa'ya geldiydi. Hani beraber gitmiştik. Bizlere de keten torba da çay verdilerdi. İşte o çaylardan demliyesin. Çaylar da Reisimizden olsun.

Çorbasını az pilavını tatlısını yiyen arkadaş yan tarafa kahveye geçebilir. Masalar boşalsın ayakta bekliyenler var. Evet Ahmet Ağa, hep biz konuştuk. Sonunu sen bağlıyasın.

'' İncili Dede O kadar bağlayıcı kotuştun ki biz kitlendik kaldık. Biz İnegöl 'e Belediye başkanı seçecez. Büyükşehire bağlandığımız 1 Ocak 2015 'ten bu güne belediye başkanlığının hiç bir önemi kalmamıştır. Büyükşehir nederse O.

Sonuç olarak mahalle muhtarlıkları kadar yetkilerimiz kaldığından, Belediye' yi hangi partinin kazandığının 1 önemi kalmamıştır. İpler büyükşehirin elindedir.'' der.

Muhabbet bu mihval üzere devam eder gider.Çok merk edenler Genç Gazeteye abone olarak takip edebilirler.

GARİP FAKİİ.