İnegölspor, erimeye devam ediyor. Küme düşme hattının en üst sırasındaki Tokatspor'la puan farkı 4'e indi.

Artık iyiden iyiye küme düşme korkusuyla karşı karşıyayız. Üstelik bitime 8 hafta kaldı ve önümüzdeki iki deplasman maçı belki de bizim kaderimizi belirleyecek.

Üst üste iki zorlu deplasmanda Kastamonu ve Gümüşhane ile karşılaşacağız. Mevcut görüntü hiç de iç açıcı değil ne yazık ki.

Açık konuşmak gerekirse kötü bir Karşıyaka'ya karşı mücadele ettik.

Maçın hem kendi sahamızda olması, hem de şiddetle 3 puana ihtiyacımız olduğu için kesinlikle kazanmamız gereken bir maçtı ancak ne yazık ki yine olmadı.

Futbol anlamında iyi şeylerden bahsetmek çok güç. Haftalardır alışkın olduğumuz kötü futbol, formsuz oyuncu topluluğuyla galibiyet beklentisi de havada kalmış oluyor.

Girilen birkaç gol pozisyonu var ama sonuçlandırılamıyor. Takım bir şeyleri istiyor ama bunu sahaya yansıtamıyor. Bu maç için İnegölspor adına Hasan Küçcük ve Bilal Özdemir dışında göze çarpan tek bir performans yoktu. Forvet oyuncularımız sezon başından beri sıkıntılı, arkasında oynayan üçlü de etkisiz kalınca gol atmak da galip gelmek de imkansıza dönüşüyor.

Ergün Hocam sen de artık bazı oyuncular üzerindeki ısrarından vazgeç lütfen.

Küme düşme tehlikesi yaşayan takımın bu kadar verimsiz futbol oynama hakkı yok. Bizim altımızdaki takımlar bizden daha fazla gol atıyor, bizden daha fazla pozisyona giriyor ve bizden fazla galip geliyor.

Kısacası İnegölspor, yine yanlış yapılanmanın bedelini ödüyor. Bu bedel küme düşmeyle sonuçlanırsa bu takımı tekrar ayağa kaldırmak çok zor olur.

Sezon başından beri eleştirdiğimiz futbolcu performanslarına da değinmeden geçemeyeceğim. Bir takım birlikte oynaya oynaya gelişir, bireysel ve takım olarak zamanla daha iyi hale gelir. Bizimkisi tam tersi...

Oyuncular iyiye gideceğine gün geçtikçe daha da bitikleri oynuyorlar. Saha içi yardımlaşma sıfır. Sanki ligin iddiasız tek takımı biziz, sezonu bitirmeye çalışıyoruz.

Sezon başında iyi olarak sayabileceğimiz birkaç maçtan sonra bu beraberlik ve mağlubiyet yazılarını yazmaktan yemin ediyorum ben sıkıldım.

Önümüzde hayati değeri olan iki deplasman maçı var. Rakiplerimizden biri şampiyonluk, diğeri Play-Off kovalıyor.

Bu iki maçtan -Allah korusun- mağlubiyetle dönersek kabusa hiç olmadığımız kadar yakın olabilir ve bu kabustan uyanamayabiliriz.

İnegölspor'a Kastamonu ve Gümüşhane maçlarında başarılar diliyorum.