Türkiye Kupası'nda bir destan daha yazdı İnegölspor. Kasımpaşa maçındaki ciddiyeti, akıllı oyununu, Sergen Yalçın'ın Gaziantep'i karşısında da sürdürdü. Klasik oyun tarzıyla maça çıkan Mehmet Bulut, Antep'in isminden korkmadan mantıklı bir kadro sürdü. Hocaları korkmayınca oyunculardan da korku beklememek gerekirdi.
Aslanlar gibi mücadele etti. Hücumda, orta alanda, savunmada birbirilerini tamamlayan, yardımlaşmanın üst düzeyde olduğu, konstantre, pas yüzdeleri olabildiğince yüksek İnegölspor karşısında Antep, büyük şaşkınlık yaşadı. Oysa Kasımpaşa maçını izlemiş olsalardı bu şaşkınlığı yaşamayacaklardı.
Maçın genelinde hemen hemen tüm futbolcular iyidi. Ama bu maç için Gökhan Güleç'in daha etkili ve istekli olduğunu özellikle ifade etmek lazım. Zira Gökhan'ı geçmişte eleştirmemiz gerektiğinde eleştirdik. Bugün alkışlamak lazım.
Bu maçta 3 gol olacak ve ikisini Kemal Hastürk atacak deselerdi sanırım inanmazdık. Geçmişte santrafor olan Kemal, bu özelliğini duran toplarda iyi ki hatırladı. Tabii ki 3 golde de öldürücü noktaya topu atan Berkay'ı unutmamak lazım. Bu sezon en verimli dönemini yaşıyor. Raif bu maçı da es geçmedi ve gollerini sürdürdü. Sanırım önümüzdeki sene Berkay ve Raif'i elimizde tutmak zor olacak.
Şimdi rakip Gümüşhane. Ligde ve kupada iç sahada iyi onuyoruz. Taraftarın desteği ile skoru bulmakta sıkıntı yaşamıyoruz. Fakat deplasmanda problemlerimiz var. Bu problemleri çözecek transferler yapmamız şart.
Kupa kurasına da değinirsek; 2006'da Bursaspor'u kupada saf dışı bırakmıştık. Neden aynı tarife olmasın diye düşünmüyor değilim. Eğer İnegöl'de olsaydı daha rahat konuşabilirdik ama Bursa'daki maç daha zor olur. Kasımpaşa ve Antep'e uyguladığımız tarifeyi uygulamamız; her şeye rağmen de dostça ve kardeşçe bir maç olması temennisindeyim.
.