İnegölspor, sanırım sezonun en kötü futbolunu Pazar günü Gaziosmanpaşa karşısında oynadı. Bırakınız 3 pası, 2 pas dahi yapamayan, özellikle ilk yarıda pozisyon üretmekte ciddi zorluklar yaşayan bir takım görünümündeydi Bordo Beyazlılar. İlhan, Raif ve Mustafa?nın eksikliği bir takıma bu kadar mı yansır? İlhan gibi ileriye top taşıma özelliği olan, dikine seri ve çabuk gidebilen, adam eksiltebilen bir oyuncu ile ileride top tutabilen, rakip savunmayı rahatsız edebilen Raif olmayınca, orta alanımız çok fazla pas hatası yapınca ne baskı kurabilirdik, ne de pozisyona girebildik. Dikkatimi çeken bir başka husus da rakip savunmanın bizim forvetlerimizi istedikleri gibi yönlendirmeleri karşısında; bizim savunmayı ısrarla geride kurup, bir türlü alan daraltamamamız ve baskıyı kuramamamız.

Sağ bekte Eray, kritik noktalarda çok pas hatası yaptı. Oğuz ve Deniz geçmişteki maçlara nispeten bir türlü pas trafiğini oluşturamadı. Rakibin orta alandaki baskısına cevap veremediler. Yeni transferlerden Ferit, çizgide kendini gösterme adına ne kadar uğraş verse de basit oynayacağı noktalarda rakip oyuncuların arasına girme sevdasının sıkıntılarını yaşadı. Engin, Mümin ile uyumsuzdu. Rakip savunmayı rahatsız edemedi. Kalitesini sahaya yansıtmasını hala beklediğimiz Berkay içinse söylenebilecek en güzel cümle, saç stili kadar futbol stiline de dikkat etmesi. Genç yaşta sıçrama yapabilecekken kendini mahvedecek. Bu maçın kuşkusuz en iyisi Alişan?dı. Arkadaşlarının uykudan uyanması için çok çırpındı, çok uğraş verdi ama olmadı.

İnegölspor, rakiplerinin hemen hepsinin puan kaybettiği haftada altın değerinde 2 puanı sahada bırakıverdi. Bu tür maçlar zordur. Oyuncuları motive etme adına sıkıntı yaşarsınız. İnegölspor, bu sıkıntıyı 3 önemli eksiğinin de olması ile fazlasıyla yaşadı. Artık İskenderun maçına bakmamız gerekiyor. Bundan sonraki her maç zorlu olacak. Fakat teknik heyeti, futbolcuları eleştirsek de şunu da unutmayacağız. Bu takımı bu noktaya onlar getirdi. Hem hatalarını söyleyecek hem de desteğimizi sürdüreceğiz. Umarım Hatay?dan güzel sonuçla dönerler.