İnegölspor'u ilk kez izleme olanağına sahip olduk. Yenilenmiş kadrosu ile taraftarının karşısına kolay olabileceğini düşündüğümüz bir maçla çıktı Bordo Beyazlılar.

Geçen yılki kadrosunda eksik diye nitelendireceğimiz sorunlu bölgelere doğru isimleri almış bir takımın kendi sahasında iştahlı, istekli, baskılı oynamasını bekledik.

İlk yarı da dahil olmak üzere İnegölspor'un -muhtemelen ligi 10-15.sıralar arasında bitirmesini beklediğimiz- bir rakibe karşı hem de iç sahada topa sahip olmadan, oyun üstünlüğünden, baskıdan bahsedebilir misiniz?

Ben 'Lige hazır değiliz, bir ay sonra daha iyi olacağız' sözlerini de anlamıyorum. 2 ay hazırlık kampında ne yapıyor ki takımlar? Transferi ilk kez bu kadar erken bitirmiş bir yönetim size güzel bir kadro hazırlıyor, 2 aydır da çalışıyorsunuz ama lige hazır olacağız. İnşallah deyip geçelim.

Bir de şunu anlamam: "Bugün konuşma zamanı değil. Birlik olma zamanı" Kulağa hoş geliyor ama içi boş. Ne zaman konuşacağız? Lig bitecek, iddiamız bitecek, sonra boş bir konuşma...

Kiminle konuşacağız o gün? Hoca gitmiş, futbolcular dağılmış. Biz bize konuşsak ne olur? Asıl şimdi konuşacağız. Eleştireceksek şimdi eleştireceğiz. Yazacaksak şimdi yazacağız.

Yönetim her türlü fedakarlığını yaptı. Onlara tek bir laf etmem. İnegölspor tarihinde -sanırım Hikmet Şahin'in Bursaspor altyapısından gönderdiği isimlerden sonra- hiçbir hocaya nasip olmayacak şekliyle istenilen adamlar ciddi fedakarlıklarla alındı.

Hem de kampa yetiştirilerek transferler büyük oranda bitirildi. Bir tek forvet konusunda sitem edebilir Osman Özdemir. O konuda da istenilen oyuncular başka kulüpleri tercih etti.

Osman Özdemir'in ve futbolcuların hiçbir mazereti yok. Çıkıp adam akıllı futbol oynatıp bize galibiyetler hediye edecekler. İşleri sadece bu...

Bugünden söylüyorum; bu futbol anlayışı ile Play-Off bile olmaz. Topa sahip olmayan, oyuna hükmedemeyen hiçbir takım şampiyonluğa oynayamaz.

İlk yarıda harika oynadık diye açıklama yapmış maçtan sonra. Hoca otursun maçı tekrar izlesin. İlk yarıda dahil topla oynayan takımın kendisi olmayacağını görecektir. BUGSAŞ gibi sıradan bir takıma karşı dahi %65-35 aralığında topa sahip olamıyorsan o şampiyonluk zor dostum zor.

Şimdi şapkayı çıkarıp önüne koyma zamanı. Allah kolaylıklar versin. Ne diyelim !