Allah ömürler versin Turhan Taşan hocamızın çok güzel bir şarkısı vardır: Ak düştü saçlarıma / Dert girdi yıllarıma / Gelmek için yanıma / Biraz geç kalmadın mı?

BUSKİ'nin menfezleri temizlemeye başladığını duyunca aklıma bu şarkı geldi. Ben de üzerinde biraz oynayayım dedim.

Su girdi odalarıma / Kaldı aracım yolda / Yağmurlar bitti geldi aklına / Biraz geç kalmadın mı? Ey BUSKİ

HANGİSİ DOĞRU?

Akıllı kavşak projeleri gerçekten İnegöl trafiğinde gözle görülür bir rahatlama sağladı. Sağladı derken; sorunu tam çözmedi tabii...

Büyükşehir ile İnegöl Belediyesi el ele verince İnegöl'e değer katan projeler üretebiliyormuş.

Ancak geçmişte Trafik Master Planıyla kavşakları büyüten belediye ile şimdi kavşakları ortadan kaldıran aynı belediye. Hangisi doğru? Şimdiye kadar bu neden düşünülmedi de koca koca kavşaklarda trafik sıkıştı?

Bu arada Hükümet Konağı önündeki havuz da kalkıyormuş. O havuz, saat kulesi ile bir anlam ifade ediyordu. Asıl proje saat kulesi ile birlikteydi.

Son zamanlarda içindeki temiz olmayan suyla Suriyeli çocukların uğrak yeri olmuştu. Kaldırılması yerinde olmuş.

ZORU BAŞARACAKSIN

İnegölspor hocasının açıklamalarını okudum. İsmail Ertekin hoca şampiyonluklar yaşamış alt liglerin en önemli isimlerinden biri.

Bu yıl rakiplerin ciddi paralar harcayarak yaptığı transferlerden biraz ürkmüş. Bizdeki parayla, bu kadroyla onlarla baş edemeyiz diyor.

Zaten asıl beceri de orada çıkmıyor mu hocam? Murat hoca senin harcadığın paranın belki de 5te 1'ine takım kurdu. Aldığın paranın 5'te 1'ine hocalık yaptı. Play-Off'u 2-3 maç kala kaybetti.

Büyük hoca zor şartlarda ortaya çıkacak. Sen de zor şartlarda zoru başaracaksın. 15 milyonluk takımı herkes çalıştırır be hocam

ÖNÜME GELİRSE İMZALARIM

11 aylık bebeği katleden, annesini şehit eden, genç bir askerin hayatını mahveden, hepimizi hüzne boğan o katliamı gerçekleştirenlerin İDAM FERMANI önüme gelirse İMZALARIM.

Eylül'lere, Leyla'lara tacizde bulunan, onların minik bedenlerini toprağa gömen şeref yoksunlarının ÖLÜM FERMANLARI da önüme gelirse İMZALARIM.

Seçildiği günden beri dünyaya kan kusturan, Türkiye'ye küstah tavırlarıyla bardağı taşıran, terör örgütlerine destek olmaktan geri durmayan ABD'nin - başta İncirlik olmak üzere- ülkemizdeki üslerinden KOVULMASI önüme gelirse İMZALARIM.

Bunların hepsini ben de yaparım da benim önüme gelmiyor. Ya da önüne getirilmesi gereken isme gidiyor. O imzaları biz bekliyoruz.