YETER ARTIK. Kimi savunuyorsunuz siz?

Eline silah almış; ben bu devlete düşmanım diyor, devleti böleceğim diyor,36 yıldır asker öldürüyor, polis öldürüyor, sivil ve masum halkımızı öldürüyor, BEBEK KATLEDİYOR. Ölüm sayımız 35 BİNi geçmiş. Bunların adı terörist.PKK'sı, FETÖ'sü, ve diğer terör örgütleri (Alfabemizin her harfinden terör örgütü var ülkemizde); Batılıların emri ve desteği ile ülkemize diz çöktürmeye, zayıflatmaya, bölmeye çalışıyorlar.EmperyalistBatılıların kucağına oturmuşlar devlete kurşun sıkıyorlar.

Başta 'yeter artık' dediklerim bu teröristler değil ama.Onların anladığı dil belli.Ve güvenlik güçleri o anladıkları dilden konuşuyor.Örneğin;yıl başından bu güne kadar, 6 ayda, yurtiçi ve yurt dışında 1456 terörist öldürülerek ihanetlerinin faturası ödetildi.Ödetilmeye devam ediliyor, edilecek.

Başlangıçta 'yeter artık, siz kimi savunuyorsunuz ' dediklerim ise terörsevicilerdi.

Bazı kesimler; cicili bicili kavramların arkasına saklanarak terör örgütlerine destek veriyorlar, moral veriyorlar, el altından işbirliği yapıyorlar.Ya ne yaptıklarının farkında değiller ya da ihanet içindeler.

Terörü mert ve net bir dille lanetlemeyen, herkes teröre ortaktır.Şehit olan askerimizin, polisimizin, Aybüke öğretmenin,Eren Bülbül'ün, Ömer Halisdemir'in katillerinin suç ortağıdırlar. Laf kalabalığıyla, kıvırtmalarla bu gerçek değiştirilemez. Hiç bir ideolojik gerekçe, siyasi hesap TERÖRSEVİCİLİK hastalığına mazeret olamaz.

İnsanlar gencecik yavrularını toprağa veriyorlar, siz o şehit ailelerinin üzüntülerini yok sayıp teröristlerin cenazelerine gidiyorsunuz.

Siz şehitlerin geride kalan yetimlerinin haklarından hiç bahsetmezken; teröristlerin veya destekçilerinin haklarından bahsediyorsunuz. BAŞINA BOMBA YAĞANLARIN yanında yer almak yerine, o bombaları atanların yanında yer alıyorsunuz. Sahi siz ne yapıyorsunuz? İsterseniz tüm teröristler ve terör destekçileri hapisten çıkarılsın da, TÜM ŞEHİT YAKINLARI ve GAZİLER HAPSE ATILSIN. Rahatlar mısınız o zaman? Bırakalım teröristler; askerimizi, polisimizi, masum insanlarımızı şehit etsinler, o teröristlere destek verenler yargılanmasınlar, rahatlar mısınız o zaman?

Teröristler askerimizi, polisimizi şehit ederken suspus olup; devlet terör örgütlerine operasyon yaparken insan hakları, özgürlük, kardeşlik, barış kavramlarını hatırlayan yani BU KAVRAMLARIN ARKADINA SAKLANAN ve devletin operasyonlarına karşı çıkan SÖZDE AYDINLAR ! Açık ve net, kıvırtmadan söyleyin de bilelim, siz kimden yanasınız ?

Devlet, en temel görevi olan ülke güvenliği için terör örgütlerine operasyon yapıyor diye DEVLETE KATİL diyen terörseviciler,siz hangi mantığa göre afguruyorsunuz ?

Teröre destek verdiği, mahkeme kararıyla tesbit edilip hapse yollanmış olan terör örgütü mensupları hapishaneden çıkarılsın diye çalışanlar, kamuoyu oluşturanlar bi söyleyin bakalım; Terör suç değilmi? Terör suç değilse suçun tanımı nedir, suç olan fiiller nelerdir? Şaka mısınız siz?

Terörsevicilik virüsü bulaşmış şahsiyet(siz)ler bir KARAR VERİN artık:Ya devletin yanında yer alın ya da,destek olduğunuz teröristlerin yanına, (dağdaysa dağa, mağaradaysa mağaraya, ABD'de ise Pensilvanya'ya) gidin.

Bu ülke teröre diz çökmeyecek, bölünmeyecek, bu milletin kardeşlik hukuku bozulmayacak. Boşuna uğraşmayın, boşuna beklemeyin. Ha bu gerçek ZORUNUZA GİDİYORSA, terörseviciliğe devam edecekseniz cehennemin dibine kadar yolunuz var. Orda buluşursunuz sevdiğiniz teröristlerle.

Artık anlayalım: Bu ülke hepimizin, ülke batarsa hepimiz batarız(çevremizdeki ülkelere bakın ibret için),bu işlerin şakası yok. Siyonist-Haçlıların acıması yok. ACINACAK HALE DÜŞMEMEK için, emperyalist batılıların tetikçiliğini yapan teröristlerin kökünü kazıyacağız. Teröre destek veren, teröre moral veren tüm terörsevicilere de bunun hesabını soracağız. Sormalıyız. Aksi taktirde şehitler boşuna can vermiş olacak, torunlarımıza ise bir ülke bırakamayacağız. Hepimiz aklımızı başımıza alalım.

Kovid-19 virüsünü yenmek için sosyal mesafeye; hainleri yenmrek için SOSYAL VİRÜSLERE ve terörsevicilere dikkat edelim.