Batının;öldüren,işgal eden, çalan sömürgeciliği yüzlerce yıldır malum.Ama batılıların bir millete yaptığı en büyük kötülük BEYİN SÖMÜRÜSÜdür.Zira bir toplumun zihin dünyasına hükmettiğiniz zaman, o toplumun herşeyi sizin demektir.Evinizin ve para kasanızın anahtarını, hırsıza teslim etmek gibi düşünün.

Bizdeki beyin sömürüsü yaklaşık 150 yıl önce başladı diyebiliriz.Osmanlı, batının bilim ve tekniğini öğrensinler ve ülkeye getirsinler diye Avrupa'ya öğrenciler yolluyordu.İşte o öğrencilerin çoğu, gittikleri yerlerden bilim ve teknoloji yerine BATIKAFALILIK hastalığını alıp geldiler ülkeye.İşte o ilk mikrop zamanla bu topraklarda yayıldı ve hastalık bir zümreyi FELÇ etti.

Bu BATIKAFALILIK HASTALIĞININ BELİRTİLERİ ve bazı özellikleri şöyle sıralanabilir:

1- Batılılara hayranlık,batı ne yaparsa doğrudur anlayışında olmak. 2-Batıyı üstün, kendi milletini değersiz görmek yani AŞAĞILIK KOMPLEKSİ tramvası hissetmek.

3-Batılı gibi davranmak ve yaşamak daha vahimi batılı gibi düşünmek. 4-Daha da vahimi;batıyı eleştirenlere, batılı gibi düşünmeyenlere ve batı tarzı yaşamı beğenmeyenlere karşı nefret duymak ve onları ÖTEKİLEŞTİRMEK hatta düşman gibi görmek.

5- Özgürlük, çağdaşlık gibi 3-5 kelimeyi sürekli SAYIKLAMAK(Bu sayıklama hali ateşi yokken bile devam eder!), başka bir fikir üretememek, farklı fikirlere karşı HAZIMSIZLIK.

6-Kendi milletinin kültüründen, inancından, tarihinden tiksinmek,BULANTI hissine kapılmak. 7-Batı ne yaparsa yapsın(zulüm, işgal, cinayet, terörist beslemek, ...) asla eleştirmemek, BATI AŞKINDAN vazgeçmemek, yani ileti derecede BAĞIMLILIK.

8-Batılılara hizmet etmek için -gizli veya açık olarak- elinden gelen gayreti göstermek. 9- Milletini BATIYA ŞİKAYET etmek ve batıdan sık sık yardım istemek. 10- Kendilerini ve Batıkafalı düşüncelerini üstün gördükleri için;ülkedeki herşeyin kendi kontrollerinde olması gerektiği SAPLANTISINA sahiptirler.

11-Ülke kendi kontrollerinde olmazsa;YALAN, İFTİRA, FİTNE, İÇ KARIŞIKLIK, DARBE dahil çeşitli yollarla ülkeyi kontrollerine almaya çalışırlar.(Tabi Batılıların yardımını da alarak) 12-Cumhuriyet'i ağızlarından düşürmezler ama, Cumhur'u (Cumhur=Halk) sürekli aşağılarlar ve hor görürler.

12-Demokrasi'yi ağızlarına pelesenk etmişlerdir ama, halkın tercihlerine ve seçim sonuçlarına asla saygı duymazlar.(Tam Batılı Kafası;onlarda işine gelmeyen biri seçim kazanırsa hemen çamura yatıp o ülkede darbe yaparlar, misal:Mısır darbesi gibi)

Say say bitmez.Bu Batıkafalılık hastalığı,son dönemde arttı.TV, sinema, internet, diziler, (a)sosyal medya, vs. sürekli BATI REKLAMI yapıyorlar. Birileri hiç boş durmuyor sürekli milli değerlerimize saldırıp batıkafalılık hastalğını yaymaya çalışıyor.

Ülkemiz cephede savaşırken de,işgal ve bölünme tehlikesi yaşarken de bu batıkafalılar bırakın devletin yanında olmayı hep fitne peşindedirler.Herkesin can derdinde olduğu bu salgın günlerde bile.Ülkenin Diyanet İşleri Başkanı,Kuran'dan ayet okudu diye ona dava açılmasını isteyen zihniyet işte bu hastalıklı BATIKAFA zihniyetidir.Çünkü bu zihniyetin en belirgin özellikletrinden birisi de dini sevmemeleridir, batılılar gibi.

Dini sevmeyebilir kendi bileceği iş banane.Ama kalkıp dine hakaret edip,aşağılamaya kalkarsa,dini açıklamalara engel olmaya çalışırsa 'bi dur bakalım, sen kimsin, bu hakkı nerden alıyorsun?' derler adama.Burda asıl amaç dini ve kültürel değerleri aşındırmak, AİLEYİ ÇÖKERTMEKTİR. Böylece toplumu BATILILAR'ın, Siyonist-Haçlılar'ın kollarına teslim etmektir.

Eşcinselliği yani ibneliği özgürlük gibi pazarlamaları, ama dinin ayetinin okunmasını özgürlük kapsamında görmemeleri nasıl bir YOBAZLIK, HASTALIK, BATIKAFALILIK içinde olduklarını gösteriyor.Planın büyüğü ise;dinleri ve kültürleri yok etmek, ulusal devletleri kontrol etmek ve tüm dünyayı ŞEYTAN ADINA yönetmektir.

Bir süre daha 'Evde Kal Türkiyem'.Ama evde kaldın diye meydanı şeytanlara bırakma. Bu nedenle, Tuzakları ve büyük planları bozmak için; OKU, dinine, kültürüne, ÖZELLİKLE DE AİLENE sahip çık. Mehmet Arif SELİM