TFF 2.Lig Kırmızı Grupta yer alan temsilcimiz İnegölspor 2021-2022 sezonunun yirmidördüncü haftasında deplasmanda karşılaştığı Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş.'ye 2-0 yenilerek puan kaybetmeye devam ediyor.

Sezonunun ikinci yarısına Ankaraspor galibiyetiyle başlayan, deplasmanda 1461 Trabzon FK'ya 1-0 yenilen, ardından kendi evinde ligin dibine demir atmış Niğde Anadolu FK ile 2-2 berabere kalan temsilcimiz İnegölspor bu hafta da Adıyaman Atatürk Stadında oynanan karşılaşmayı Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş. karşısında 45+1.dakikada Oğuzhan Öztürk ve 73.dakikada penaltıdan Cengizhan Akgün'ün attığı gollerle 2-0 yenilgi ile tamamladı.

Rakip Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş.'nin düşme potasında yer alması, temsilcimiz İnegölspor'un da ligi rahat bir şekilde götürme ve olabilirse play-offu yakalayabilme isteği bu maçın zor geçeceğini gösteriyordu. Temsilcimiz İnegölspor maçın ilk yarısında uzatma dakikalarına kadar kötü oynamadı. Fakat 45+1.dakikada defansımız çok basit bir hata yaparak rakip sol bek Osman Torun'a orta yapma, sonrasında da Oğuzhan Öztürk'ü bomboş durumda bırakarak ona kafa ile gol atma fırsatı verdi. Maçın ikinci yarısında ise stoper İbrahim Sürgülü'nün sarı kart cezalısı olması sebebiyle bu mevkide oynatılan yeni transfer Fatih Cerlek basit bir penaltı yaptırarak durumun 2-0'a gelmesine neden oldu. Tabii bu arada gerek birinci ve gerekse ikinci yarıda Ömer Faruk Ermeç' in yakaladığı üç net pozisyon vardı ki rakip kaleci Türker Dırdıroğlu bunların golle sonuçlanmasına izin vermedi. Bu arada tecrübeli ve kendisine çok güvendiğimiz sol bekimiz Serkan Sözmen yaptığı 5 ortadan 4'ünü avuta atmakla bizleri çok şaşırttı.

Velhasıl İnegölspor'da işler iyi gitmiyor. Adeta ateşle oynanıyor. Küme düşme hattında bulunan iki takım karşısında son iki haftada 5 puan kaybettik. Bu kötü gidişe ne zaman son verilecek? Ara transferde gönderilen oyuncuların yerine alınan oyuncuların performansları hiç de iyi değil. Bununla birlikte mevcut oyuncularımız da önemli bir düşüş içerisindeler. Böyle olunca da kötü sonuçların gelmesi kaçınılmaz oluyor.

Şimdi önümüzdeki süreçte İnegölspor yönetiminin bu durum karşısındaki tutumu ne olur, ara transferin bu son günlerinde orta sahaya Atakaş Hatayspor'a satılan Selimcan Temel kiralık olarak geri mi çağrılır, her iki kanata daha iyi oyuncular mı alınır, bunu hep beraber göreceğiz. Buradan teknik heyet ve futbolcu kardeşlerime seslenmek istiyorum: Lütfen ateşle oynamayın, kendinize bir çeki düzen verin ve pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Afjet Afyonspor maçına çok iyi hazırlanın. Çünkü önümüzde bizleri zor bir fikstür bekliyor. Bu maçla birlikte yeni bir sayfa açarak seri galibiyetlere imza atalım. Yoksa bu puan kayıpları devam ederse korkulu rüya görmeye başlar ve geçen sezonki hiç de arzu etmediğimiz kabus dolu günleri görmeye başlarız.

Önümüzdeki pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Afjet Afyonspor karşısında İnegölsporumuzun galibiyetini yazmak dileklerimle...