Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Alinur Aktaş, size bir konuda, fotoğrafını gördüğünüz sizin yetkiniz dahilindeki Bursa il sınırları içinde olan Gölyazı'yı, turizme kazandırmak için bazı önerilerim olacak.

Gölyazı yukarıdan bakıldığında coğrafi olarak çok çekici lakin yapılaşma olarak çok itici bir hal arzediyor. Üzerine düşünülüp bi elden geçmesi gerekiyor.Daha fazla yeşil ve daha düzenli yapılaşma ile acil çevreci bir kentsel dönüşüm gerekiyor...

Aslına bakarsanız maalesef bu ada tüm ülkemizin çarpık ve estetikten yoksun, yaşanılabilir medeniyet kaygısı olmayan, de facto yapılaşmasının mikro ölçekte ki gerçeği.

Bu durum yılların birikmiş olan, vurdumduymaz ve iş bilmez, liyakat sahibi olmayan yetkililerin iş başına gelmesi sonucunda ortaya çıkan bir tablo.

Sizin İnegöl'de yaptığınız, tam yeterli olmasa da düzenli, çevreci imar anlayışınızı, inşaallah seçilirseniz yeni dönemde de Bursa'ya taşıyarak taçlandırmanız.

Sosyal medyada devamlı surette paylaşılarak göğsümüzü kabartan Gölyazı, maalesef gidenler tarafından hayal kırıklığıyla karşılanıyor. Buranın bir turizm cenneti yapılması elzem olmuştur. Sizin bir el atmanız elzem olmuştur.

Çözüm ne mi? Şu ada da yaşayan halkın tüm evlerini kamulaştırarak kendilerine hemen köprünün diğer tarafında düzenli evler yapıp verilebilir. Sonra da kamulaştırılan adadaki evler yıkılıp tamamen yeşillendirilerek ulusal park yapılabilir. Belki bir tane ortaya, insanların oturup sohbet edeceği, karınlarını doyuracağı, çay, kahve içip manzaranın tadını çıkartacağı, dinleneceği, adanın tabii dokusunu bozmayacak bir mimari ile yapılmış sosyal tesis pek de güzel yakışmaz mı!? İnegöl'de ki Kültürpark bunun için bir örnek olabilir.

Uzun vadede ada hem kendisini amorti de eder hem de sosyal ve çevreci belediyecilik gereği üzerinize düşen görevi layıkıyla yapmanın verdiği huzuru yaşarsınız...

Elbette sandıkta önce söz halkın, daha sonra da -inşaallah seçilirseniz- Söz sizin... Mühür sizin...

TİLKİ TV

Elin Amerikalı Yahudisi gelmiş Fox tv'yi kurmuş CHP'yi destekleyen yayınlar yapınca objektif habercilik oluyor.

Bizim Türk iş adamı A Haber'i kurmuş Erdoğan'ı destekliyor diye yandaş medya oluyor. Nasıl da başkalarının manipülasyonuna açık hale geldiniz?

Erdoğan'a olan öfkeniz aklınızı örtüyor. Birileri de bunu çok güzel kullanıyor.

Evet sırf iyi tarafları görüp hiç eleştirmeden yandaşlık yapmak kötü tamam ama, yabancı bir sermayenin ülkemizde toplum mühendisliği yapması çok mu iyi !?