Kolayımıza geldiği için veya ideolojik saplantılarımıza uygun olduğu için algı operasyonlarına kolay alet oluyoruz gibime geliyor.

Ve bu durum ülke üzerinde algı operasyonları yapanların işine yararken,doğal olarak ülkemizin zararına oluyor.

Örneğin teröre bakışı ele alalım.

Terör,faaliyet gösterdiği ülkeyi yıkmaya-bölmeye çalışır,arkalarında mutlaka güçlü devletlerin desteği vardır,o destek olmadan bırakın 40 yılı,40 gün bile ayakta duramazlar.

Terörü destekleyen ülkeler,terör örgütleri aracılığıyla,hedef seçtikleri ülkeyi karıştırmak, zayıflatmak veya bölmek isterler.

Burda temel amaç hedef ülkeyi kontrol etmek,yönetmek ve kolayca sömürmektir.Üstelik terör tehtidi ile saldırdıkları ülkelere bolca silah satarak o silah şirketlerini zenginleştirirler.

Tererörün masraflarını karşılamanın en yaygın yolu uyuşturucu ticaretidir.

Batılı emperyalist güçler,uyuşturucu ile ülkelerin gençliğini etkisiz hale getirler, toplumu içten çökertirler,üstelik o gençlerin uyuşturucuya verdiği paralarla terör örgütlerini beslerler.

O ülkenin masum insanlarını,genclerini ve çocuklarını öldürtürler.Bunlar gerçekler.Algı ne;terör örgütleri kendiliğinden doğar,ABD ve batılılar o örgutlerle mücadele ederler.Algı ve yalan.

40 yıldır pkk terörü ile mücadele ediyoruz, binlerce asker-polis şehit verdik,binlerce masum sivil insanımızı,toplamda 35 bin insanımızı kaybettik.

Bu batı kuklası örgütle mücadele ederken,ülke bütçesinin yarıdan fazlasını harcadık,sömürgen batılıların şirketlerine servetler ödedik.

Ermeni terör örgütü ASALA'dan sonra,Ermeniler ve batı tasmalı kişilerce kurulmasına rağmen(gerçek),kendilerini Kürt örgütü gibi gösterip(algı),Kürt vatandaşlarımızı devlete düşman etmeye çalıştılar.

Bu kadar açık bir ihanet varken ortada, hangi gerekçeyle pkk masumlaştırılmaya veya Pkkseverler masumlaştırılmaya çalışılabilir?Hangi gerekçeyle şehitlerin kemikleri sızlatılabilir?

O şehitler sizin çocuklarınız olsa, çocuklarınızın katilleriyle el ele vermeye utanmayacak mıydınız?

Maalesef batıkafalı olanların,batıdan medet umanların geldiği nokta,terörden medet ummak oldu.Algı operasyonlarıylada kendilerine siyasi gerekçeler üretiyorlar.

Siyasetiniz batsın,hangi ideoloji veya siyaset ülkemizden önemlidir?Gencecik Mehmetçikler toprağa giriyor,siz kimden yanasınız?

Ve maalesef, teröristlere tek laf edemeyenler,terörün kökünü kazımak için gece gündüz çalışan devlet kurumlarımıza dil uzatıyorlar,algı operasyonlarıyla devlet adamlarımıza itibar suikasti yapıyorlar.

Amaçları belli: Sömürgen batılıların içimizdeki fino köpeklerini kurtarmak. Çünkü, Siyonist fetö,en az 30 ülkenin finosu Pkk ve diğer küçük Örgütlerin işini bitiren bir Türkiye'yi kontrol edemezler, bölemezler, sömüremezler, büyük İsrail devletini kuramazlar. (YARIN DEVAM EDECEK İNŞALLAH!)