İMOS Başkanı Okan Güler. İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ. Geçmiş dönem Milletvekilimiz Hüseyin Şahin

Hindistan Mobilya Fuarı...Bu fotoğraf Hinistan'dan fuar açılışından. Aksaçlılar İnegöl Mobilyasının hizmetinde

#inegölmobilyasıheryerde

İNSANLARDAN GÖRDÜM

"Bana "İnsanlarla ne problemin var?" diye soruyorlar. Ne yalan söyleyeyim; ben hiç menfaatçi antilop görmedim, ben hiç riyakar bir köpek görmedim, ben hiç yalancı bir orkide görmedim, ben hiç tecavüzcü bir papatya görmedim. Bunların hepsini insanlarda gördüm." C.Bukowski

MEZARLIK ZİYARETİ

Eskiler , mezarlık yanından geçerken ''sessiz olun ,gürültü yapmayın derdi.içinizden bildiğiniz duaları okuyun,sevaptır.''Her cuma olduğu gibi bugünde mezarlık ziyareti için yola çıktığımda,bazı araçların içinden gelen yüksek sesli müziği duyduğumda aklıma geldi eskilerin söylediği.

Bu zamanlar da, sanırım birazda eğitimsizliğin ve kültürden uzaklaşmanın yansımaları bunlar.Ya da biraz zenginliğin şımarıklığı.Paranın saygıyı yok edip,zihinlerin küstahlaşması.

Mezarlık içinde yavaş yavaş ilerlerken bile ,kafama takılan gürültüden bir an önce Dua ile kurtulma isteğinin ağır basması ,adımlarımı sıklaştırdı.

40 yıl önce kaybettiğim babamın mezarı başındayım. Adettendir,bir kaç ibrik su . Ve yaşlandıkça ,hafızamda ,bulanıklaşan babamın hayali. Dualarımız kabul olur inşallah.Mekanı cennet olsun .Allah Rahmet eylesin..

AĞLATAMIYOR BİZİ

Ne kadar küçük şeylere ağlardık.. Bir tutam saç, bir oyuncak araba , bir bebek... Şimdi büyüdük. Çok büyük olaylar bile ağlatamıyor bizleri... Ölümler , iflaslar , savaşlar... Şimdi daha mı güçlüyüz ? Yoksa daha mı alışkın ? Hayatı öğrenmek alışmak mı acaba ?