2013 yılında yaşanan Gezi İsyanı bir darbe girişimiydi.Polisle çatışan, 60'tan fazla ilimizde AYLARCA terör estiren,Türk bayrağını yakıp Yunan ve İsrail bayrağı taşıyan yabancıları bağrına basan,resmi araçları yakan,işyerlerine eşkiya gibi saldıran, Başbakan'ın ofisini basmaya çalışan,aylarca kargaşa çıkarıp ülkeye ekonomik kayıplar yaşatan o insanların amacı hükümeti zorla istifa ettirmekti.

Bir ülkede iktidarı sandık dışı yollarla değiştirmeye çalışmanın adı da darbe girişimidir.

İktidarı beğenmeyebilirsin fakat iktidarı değiştirmenin yolu SANDIKTIR.Her sokağa çıkan iktidar değiştirirse bu nasıl Cumhuriyet, bu nasıl demokrasi olur ki?Peki zorbalıkla iktidar oldunuz diyelim.O zaman sizi beğenmeyenler de, sokağa dökülüp sizi iktidardan indirme hakkına sahip olmaz mı?Bu kafayla;devletin, cumhuriyetin, kanunların ne anlamı kalır ve devletin bekası nasıl mümkün olabilir ki?

Birileri Gezi masum bir eylemdi, AĞAÇ için başlamıştı diyor. Gezi isyanında PKK, FETÖ ve tüm terör örgütleri vardı.Gezi'de yabancı istihbaratlara çalışan SÖZDE Sivil Toplum Kuruluşları vardı.Gezi'de 'zulüm 1453'te başladı' diyen Bizans artıkları vardı...Peki tüm bu Türkiye düşmanları;Türkiye'nin ağaçları kesilmesin diye mi ordaydı?Bu ülke düşmanları Türkiye'nin iyiliği için mi ordaydı !?Ömründe ağaç dikmemiş insanlar 3-5 ağaç kesildi diye çok üzüldü de(!) gezi eylemlerini başlattı öyle mi? Aklımızla alay etmeyin, biz GEZİ zekalı değiliz.

Gezi isyanında; TERÖR ÖRGÜTLERİNİN BEZLERİNİN yanında bayrağı olan siyasi partiler buna itiraz etmemişti.Sözde Atatürkçüler ,Atatürk'ün fotoğrafının,PKK elebaşı Apo'nun fotoğrafıyla yanyana bulunmasına itiraz etmemişti.Bunlar da tarihin utanç sayfalarında yerini aldı, unutmadık..

Bir de ŞUNLARI UNUTMADIK:

- İsyancılara günlük 200 TL.dağıtan işadamlarını

-Orayı ziyaret edip destek veren siyasetçileri,

-Yangına körükle giden bazı medya organlarını, -Sosyal medyadan yüzlerce YALAN yayıp isyanı büyütmeye çalışanları,

- Camileri terör yuvasına dönüştürüp içki içip alem yapanları,

-Otelinin bodrumunu isyancılara hizmet için hastaneye çeviren işadamlarını,

- 'MESELE AĞAÇ DEĞİL SEN HALA ANLAMADIN MI?' diye mesaj atıp darbeye taraftar toplamaya çalışan fitneci ünlüleri( şimdi yurt dışında firari), ekranlarda 'artistlik' yapan sözde sanatçıları,

- Demokrasi, hukuk, cumhuriyet kavramlarını ağzından düşürmeyip darbecilere destek veren sözde aydınları,

-12 saat boyunca, Taksim'den kesintisiz canlı yayın yapan yabancı televizyonları ve darbeyi meşrulaştıracak haberler yaban yerli, yabancı medya mensuplarını,

-Ülkeyi, milli egemenliği, demokrasiyi,anayasal düzeni savunması gerekirken; korkan ve isyancılara ses çıkarmayan sözüm ona seçilmiş kişileri ve makam sahiplerini,

-'Sandık herşey değildir' diye saçmalayanları,

-Seçimle iktidar olmuş ve kanunlara göre ülkeyi yönetenlere değil; darbe peşinde koşan, yakıp yıkan eşkiyalara sahip çıkan;sözde demokrasi havarisi batılı devletleri...!

Unutmadık, unutmayacağız.Zira biliyoruz ki;aynı KARANLIK çevreler,hemen hemen AYNI TAKTİKLERLE,yine SOKAKLARI KARIŞTIRMAYI DENEYECEKLER.Biliyoruz ki;bu milletle 1000 yıllık hesabı olan SİYONİST-HAÇLI ittifakı ve onların içerdeki İŞBİRLİKÇİLERİ, BATIKAFALI MANDACILAR, BATI FİNOSU TERÖR ÖRGÜTLERİ, ajan yuvası bazı sivil toplum kuruluşları her fırsatta saldırmaya devam edecekler.

Gezi isyanıyla aynı zamanlarda başlayan olaylar sonucu Mısır'da darbe olduğunu hatırlatayım.Orda BAHANE ağaç değil 'AKARYAKIT' fiyatlarıydı. Aynı dönemde,aynı taktiklerle başlayan olaylar sonucu Brezilya'da da yönetim değişmişti.Oradaki olayların bahanesinin-KILIFININ ADI ise, ULAŞIM zamlarıydı.Yani ülke adı, iktidarda kimin olduğu farketmiyor, DEMOKRAT BATI(!!!) 'söz dinlemeyen' iktidarları darbelerle indiriyor.İşte bu sebeple Gezi'yi unutmamalıyız.

Yine gelecekler aynı taktiklerle;uyanık ve bilgili olmalıyız.Hangi ideolojiye sahip olursak olalım;bu ülkenin hepimizin olduğunu,seçilmişlere saygı duymamız gerektiğini, sevmediğimiz- beğenmediğimiz iktidarları değiştirme yerinin sokak değil sandık olduğunu,bu ülkedeki her kargaşanın Türkiye düşmanlarını sevindireceğini ve çocuklarımızın geleceğini çalacağını unutmayalım.

Allah;devletimize, milletimize zeval vermesin.