Niyetim Cumartesi akşamı İnegöl Arıcılar Birliği Başkanı Zeynullah Soylu'nun yeğeni Furkan Soylu'nun düğününde 10 dakika kadar muhabbet etme imkanı bulduğum ve neşesini etrafına saçan Başkan Alinur Aktaş'ın, Arınç moralini yazmaktı.
Sonra bir derneğe yapılan ziyarette twitterda paylaşılan resimlere medya patronunun konunun muhatabına değil de yanlış nokta atışına değinip, sanal alemdeki gerçek yüzleri bir kez daha ortaya koyma niyetindeydim.
MHP'de Müfit Besler ile ilgili son durumu, Yenice Belediye Başkanı Hasan Aksu ile Cerrah Belediye Başkanı İsmail Karaman'ın bu adaylığa bakışına da yer verecektim. Açıkçası araştırmak hiç de içimden gelmedi.
Saadet Partisi'nin bayram öncesi İnegöl Belediyesi'ne yaptığı ziyaret de notlarım arasındaydı. Bugün onu da es geçiyorum.
Sarıgül ile ilgili iddialar, Erkan Dönmez'in İstanbul'da çalışmalara başlaması, CHP'nin aday sıkıntısına da değinmiyorum bugün.
Bayramın birinci günü İnegöl basınının duayen ismi Hacı Yahya Balakuş'un vefatı ile başlayan haftada, Osman Özütürk'ü de uğurladık ahiret alemine...
Daha hayatının baharında 20 yaşında vefat eden asker adayı Mehmet, Başkan Aktaş'ın amcaoğlu olmasının yanı sıra mahallemizden Necati Aktaş ve son olarak dünkü yangın...
İçimde yazma hissini tamamıyla ortadan kaldırdı.
Ölenlere Allah'tan rahmet, kalanlara başsağlığı dileyelim.
Yangın ile ilgili de esnafa geçmiş olsun dileklerimizi iletelim. Rabbim bir daha bu tür acılar bizlere göstermesin.
.