İnegölspor'un Sancaktepe ile oynadığı 2-2'lik maç sonrası savunmadaki akıl almaz hatalara dikkat çekmiş ve 7-2 bitecek maç, İnegölspor'un şansı, Şener'in kalitesi, Sancaktepeli oyuncuların beceriksizliği ile berabere tamamlanmıştı demiştik.

Sancaktepe forvetlerinin beceremediğini, Afyonsporlu oyuncular becerdi Pazar günü. Savunmada birbirinden habersiz oynayan oyuncularımız, 30 dakikada durumu 3-0'a getirdi.

Anlamadığım, hiç mi birbirinize bakmazsınız, hiç mi rakibe yakın oynayamazsınız, ofsaytta nasıl durulur hiç mi bilmezsiniz?

Sanki ilk kez bir arada oynuyorlar. Sanki yoldan 4 kişiyi toplamışız, gelin siz savunmada 4'lü oynayacaksınız demişiz.

Diyarbakır'a gitmedim, özellikle ikinci yarı için iyi oynadığımızı söyledi gidenler. Biz o iyi oyunu bir türlü burada bulamadık.

Kendi sahasında, taraftarın müthiş desteği var ama sahada oyun yok. Taraftar da haklı olarak hocaya sesleniyor: "Söylesene Murat hoca, takım niye oynamıyor?"

İkinci yarı isteyince o baskı ortaya çıktı. Ama iş işten geçti. Tabiri caizse atı alan Üsküdar'ı geçti.

Evet, bizim şampiyonluk, Play-Off beklentimiz yok. Bu takımın yeri orta sıralar. Onu da başarı görüyoruz yanlış anlaşılmasın.

Fakat ilk yarıda üstüne ölü toprağı serpilmiş takımı tanıyamıyoruz. Bir tek 'bir türlü beğenemediğim' Okan Deniz bir uğraş içerisinde... Kalanı izliyor.

Zorlu bir maç periyoduna girdik. Şimdiye dek Menemen maçı hariç ayarımızda yada altımızda takımlarla oynadık.

Amed sonrasında Afyon maçı ciddi maçlarımızdı. Bu maçlar devam ediyor.

İlk yarının sonuna kadar Mersin-Tokat hariç oynayacağımız takımların hepsi zirve hesapları olan takımlar. Onun için daha dikkatli olmak durumundayız.

Takımlar devre arasında ciddi paralar harcayıp küme düşme hattından bir anda zirveye yürüyebiliyor. Bunun örnekleri çok fazla.

Sıkıntı yaşamama adına ilk yarıyı 22-23 puanın üstünde bitirmek lazım. İç sahada bu kadar kayıp olursa o zor tabii.

Bu arada Enes Ata'nın düşen performansını da anlamıyorum. Bir an önce toparlanması dileğimle İnegölspor'a zorlu Kastamonu maçında başarılar diliyorum.