İnegölspor'da 29 ve 30 Mayıs tarihinde yaşananları nasıl özetlersiniz bilmiyorum. İnsanlar sürekli bizi arayıp neler olduğunu soruyor. Açıkçası olaylar nasıl buraya geldi hem biliyor hem bilmiyorum.

Aslında yönetimin kuruluş aşamasından itibaren bir sıkıntı vardı. Son gün ya şu başkan olacak ya bu başkan olacak toplantıları yapıldı. Akşam 20.30'daki kongrede saat 17.00'de başkan adayı belli oldu.

Kongre süreçlerinin, aday belirleme süreçlerinin bu kadar zor olduğu dönemin ardından bir başkan ve yönetim seçildi. Fakat bu kez başkanın memleketine takıldık. Kongre ertesi konumuz başkanın memleketiydi.

Birkaç gün sonra onu unuttuk. Yeni hoca kim olacak derken; Taşkın Güngör ile anlaşıldığı duyuruldu. Taşkın Güngör benim sevdiğim saydığım değer verdiğim bir hoca. Bence doğru bir karardı fakat taraftar istemedi.

İstememe şekli hoş değildi. Dün bunu İnegölspor amigosu Tevfik Taşkın'a da söyledim. Kendisine saygı duyduğumu ama ifadelerin asla kendisine yakışmadığını söyledim. Hele ki mübarek Ramazan ayında...

Sonrası malum, önce hoca gitti sonra yönetim. Şimdi yeni bir kongre süreci bizi bekliyor. Önceki kongreyi 3.seferde zorla yaptık. Bu kez aday çıkar mı, çıkmaz mı bilinmez.

Bizi buraya ne getirdi az çok malumatımız var. Ama bunları yazmayacağım. Hiç beklemeyin.

İnegölspor'un başkanı bunları açıklamayacaksa ben hiç o konulara girmem. Yaptığı açıklama da inanın skandaldır. 'Hiç yapmasaydınız daha iyi' diyeceğimiz türden...

30 Mayıs darbesi İnegölspor'un başına balyoz gibi indi. Bundan sonrası için iyimser olmak istiyorum ama çok zor.

İnegölspor, bir Yalovaspor, bir Uşakspor olursa şaşırmam. Allah sonumuzu hayreylesin deyip bitirelim.