Tarih,unutanlar ve ders almayanlar için tekerrür eder.Hatırlayalım:

Halk bombalandı,hem de bizim uçak ve helikopterlerimizle!

TBMM bomlandı,gazi meclis devredışı bırakılmak istendi!

Polis özel harekat bombalandı ve onlarca polisimiz şehit edildi!

Milletin üzerine tankları sürdüler ve insanlarımızı parçalayarak şehit ettiler! (Bu caniler dört yıldır mağdur edebiyatı yapıyor,akıllı olalım)

TÜRKSAT bombalandı tüm iletişim kesilmek istendi!

TRT ele geçirildi ve DARBE bildirisi okundu!

Boğaz köprüsü kapatıldı,insanlar otomatik silahlarla tarandı!

Cumhurbaşkanına suikast için Marmaris'e ekipler yollandı!

Başbakan'ı öldürmeye çalıştılar!

Genelkurmay Başkanı, kafasına silah dayanıp alıkonuldu!

Kendilerinden(hain - darbeci)olmayan asker ve polisimize kurşun sıkarak şehit ettiler!

Kamu binalarını, kışlaları, karakolları ele geçirmeye çalıştılar!

Suriye-Irak sınırlarındaki PKK ve DEAŞ terör örgütleri ülkemize girsin diye,oralarda görevli FETÖ mensubu subaylar sınırdaki birlikleri geri çektiler....!

Tüm bunlar bir filmde yaşansa; ' bu kadar da olmaz, çok abartmışlar bu filmi' derdik.Ama tüm bunları ve fazlasını yaşadık 15 Temmuz 2016'da.

Amaçları devleti ele geçirmek,milleti sindirmekti.Bunları yapan kukla-piyon FETÖ idi ama asıl planın sahipleri Siyonist-Haçlılar idi.1000 yıllık Türk-İslam düşmanlığıyla yapmışlardı bu planı.

Darbe sonrası İÇ SAVAŞ çıkarıp, bu bahane ile, NATO üyesi Türkiye'yi İŞGAL ETMEK asıl planlarıydı. Fetoş GÜLEN'i PUTLAŞTIRIP tapınan fetöcü putperestler,Türk'ü Anadolu'dan atacak olan bu planı uygulayan POYONLAR idi sadece.

Türkiye ele geçirilince, Batılılar, Ortadoğu'da ve İslam dünyasında da istediklerini yapacak, sınırımızda TERÖR DEVLETLERİNİ kurduracaklardı.

Tarihimizin EN BÜYÜK İHANETİYDİ 15 Temmuz. Milletimiz bu ihanetin maşalarına da, o maşaların sahiplerine de engel odu,bağımsızlığına ve devletine saldıranlara haddini bildirdi. FETÖ ile mücadele 4 yıldır sürüyor,kimsenin mağdur olmaması için titiz şekilde davalar sürdürülüyor.Başka devletler bizim yaşadığımızı yaşasa yargılamadan infaz ederdi, biz ise adaletten şaşmadan yapıyoruz bu mücadeleyi.

Fetö mensubu birileri yurt dışına kaçtı diye, içerde yakalanlara hesap sormamak lazımmış gibi davrananlar var.Belki %1-2 olan mağduriyetleri diline dolayıp %90' dan fazla haini masum göstermeye çalışanlar var. 15 Temmuz'a tiyatro diyenler, bazı tutuklu fetöcülere sahip çıkanlar hatta onları mitinglerinde alkışlatanlar, FETÖ YALANLARIYLA ülkeyi karıştırmaya çalışanlar, FETÖ AĞZI ile konuşanlar var.B u tpler ve darbe gecesi darbeye karşı çıkmayanlar, 2013'ten sonra Fetö medyasına destek verenler, FETÖ ile işbirliği yapanlar, FETÖ'nün siyasi ayağıdırlar,onlara karşı dikkatli olmalıyız.

Kaçak Fetöcüler'e sahip çıkan batılı devletler, onları kullanmaya devam ediyorlar, buna karşı da dikkatli olmalıyız. Tek kişiyi bile mağdur etmeden, ama mağdur edebiyatı yapanların da tuzağına düşmeden, bu ülkede tüm hainlerin kökünü kazımadan durmamalıyız.

Her şeyi unutsak da ihaneti unutmamalıyız. Tarihin tekerrür etmesine fırsat vermemeliyiz.Ülkemizi SİYONİST-HAÇLILARA PEŞKEŞ ÇEKMEK İSTEYENLERE acıyıp acınacak duruma düşmemeliyiz.

Virüsle ve HAİN VİRÜSLERLE mücadelede tedbiri elden bırakmamalıyız.