İnsanoğlu olarak, içerisinde yer aldığımız olayların, tarihin akışı içerisindeki önemini anlamamız önemlidir.Çünkü,ancak bu şekilde, bugün durduğumuz yerin doğru olup olmadığını anlayabiliriz.

Siyonizmin kurguladığı ve dini maske yaptığı Fetoşçu Terör Örgütü(FETÖ) 15 Temmuz darbe-işgal girişiminde bulundu.Ülkeyi yönetenlere,TBMM'ye ve halka bombalar yağdırdı.Siyonist-Haçlı yapımı, NATO güdümlü plan şuydu:

-Ülke yönetimini Fetö ele geçirecek, Fetö bir kukla olduğuna göre o kuklanın sahipleri Türkiye'yi avuçlarına alacaktı.

-ABD'den gelen Fetoş Gülen halife yapılacak ve o Yahudi aracığıyla İslam dünyası büyük oranda Siyonistler'in kontrolü altına girecekti.

-15 Temmuz gecesi sınırımıza yığınak yapmış Pkk teröristleri Türkiye'ye saldıracak ve ülkemizi bölecekti.

-Ülkemizin doğusundan koparılacak parça da eklenerek Suriye ve Irak'ın kuzeyinde TERÖR DVLETİ kurulacaktı.

-Ülkede iç çatışmalarla, Deaş ve Pkk gibi terör örgütleri aracılığıyla kardeş kardeşe kırdırılacaktı.Suriye'deki durumdan beter bir hale gelecektik. (Suriye'de, Yemen'de vs.olduğu gibi,çocuklarınızın cesetlerini taşıdığınızı hayal edin lütfen.)

-Türkiye bir NATO ülkesidir denilerek, ic karışıklık bahanesiyle onlarca batılı ülke Türkiye'ye asker gönderecekti ve Türkiye fiilen işgal edilecekti.

-Fetö'nün güdümündeki bir ülkede, Fetoş yahudisinin kafasina göre değiştirdiği PARALEL DİN, okullarda çocuklarımıza İslam doye öğretilecekti.

-SiyonistHaçlı köpeği olan Fetoş Gülen yahudisi, "haçılılardan size zarar gelmez"diyerek, milletimizin, emperyalist güçlere şartsız şekilde teslim olmasını sağlayacaktı.....

İşte 15 Temmuz başarılı olsaydı yaşayacaklarımızın bir bölümü bunlardı.Tarihi akış içerisinde baktığımızda, 15 Temmuz başarilı olsaydı, önümüzdeki asırlarda Müslüman Türk kimligi diye bir kimligimiz olamayacaktı, gerçek anlamda bağımsız bir devletimiz olamayacaktı, Siyonist-Haçlıların şeytanlıklarına engel olan tarihi görevimizden eser kalmayacaktı.

İşte bu nedenle 15 Temmuz bizler için var olmak yada "hiç" olmak mücadelesiydi.Millet olarak, 15 Temmuz'da vatanimızı, devletimizi, bağımsızlığımızı, dinimizi, torunlarımızın geleceğini kurtardık.Tarihin akışını değiştirecek bir kahramanlik destanina imza atan milletimiz, ne kadar gururlansa hakkıdır.En başta şehitlerimiz ve gazilerimiz olmak üzere, o gece mücadele eden her vatan evladı buyük kahramanlık destanını yazmışlardır.Millete, kahramanlığın kitabını yazmaları icin önderlik eden polisimiz, askerimiz, devlet yetkililerimiz, meclisimiz tarihi destanın büyük kahramanlarıdır.

Ailesiyle birlikte ölümü göze alıp, kahraman milletine yol gösteren ve cesaret veren, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ise 15 Temmuz destanının, tarihe damga vuran başkomutanıdır.Tarihten silinmek istenen Müslüman Türk davasının, Büyük Türkiye rüyasının mimarı olmuştur Erdoğan.Siyonist-Haçlı'nın Fetö eliyle bizi teslim alma planlarını paramparça etmiştir Erdoğan.

15 Temmuz gecesi, Fetöculerin tanklarının arasından geçip saklanan, darbecileri alkışlayan, makarna depolamakla meşgul olan, 15 Temmuz sonrasında Fetö ağzıyla konusan ve üç beş oy için Fetö ile iş tutanları da yazdı tarih, ama tersten yazdı.

Tarihimizin en büyük saldırılarından birisine karşı dik duran, Fetö denen hainlere ve onun arakasındaki siyonistlere boyun eğmeyen, vatan sevdalısı her bir kahramanımıza selam olsun.