İnegölspor'un grubunda iki elit takım var. Manisa ve Samsun. Bu takımlardan biriydi Pazar günkü konuğumuz.

Maçı Samsun'dan gelen 10'a yakın gazeteci ile birlikte izledik. Basın tribününü dolduran Samsunlu gazeteciler için normal olsa da Kubilay ve Bahattin'in yedek kulübesinde olması bize garip gelmişti.

İki oyuncunun kavga ettiği için cezalandırıldığı haberi ve yedekte yer almaları bizim için bir şanstı. Zira Samsun'un ağır 9 numaralı forveti ile gol bulacağına çok da inanmamıştık.

İki takım arasında kalite farkı vardı ama bunu sahaya yansıtamadı Samsun. Açıkçası İnegölspor, ortaya koyduğu mücadele ile ona imkan vermedi.

Maçın hakkı beraberlikti ama o hakkı elimizden alan kalecimiz oldu. Şener iyi bir kaleci. Çok maç aldı belki bize ancak bu tür hatalı gollerinin sayısı da artmaya başladı.

Sanırım kulübede iyi bir alternatifi olmaması onu rehavete itiyor. Sonuç olarak çıkıp çıkmama kararsızlığı bizi puandan etti.

Mücadele anlamında gerçekten iyiydik fakat topu 3.bölgeye taşıma konusunda beklenenin altındaydık.

Orta saha oyuncularımız daha çok karşılayan özellikte. Ömer Faruk zaman zaman dikine oynayabilen tek isim.

Çizgi oyuncularımız da durağan olunca pozisyon üretemedik. İkinci yarı kaliteli iki ayak Kubilay ve Bahattin girince de skoru aldı Samsun.

Bu kadar kötü bir Samsun yakalayamazdık. Geçen yıl burada oyunu forse ettiler. Bu yıl daha çok kendi sahalarında pas yapan, uzun toplarla pozisyon bulmaya çalışan bir ekip olmuşlar.

Bu takımın Manisa'yı saf dışı etme şansı çok düşük. Hele bu oyun sürerse İrfan Buz'un sezonu tamamlama şansı daha da düşük.

İnegölspor son 2 maçını kaybetti. Konya deplasmanı bu mağlubiyetlerden sonra daha da anlamlı artık.

Şanlıurfaspor, muhtemelen düşecek. İkinci ve üçüncü takım olmama adına alt taraf adeta kaynıyor. Üstte Manisa-Samsun çekişmesi olur. Play-Off için de yarış son haftaya kadar sürer.

Bizim için ligde kalma yarışı mı, Play-Off yarışı mı bu haftalarda belli olacak. Onun için daha da önemi artan Konya deplasmanında yürekten başarılar İnegölspor'umuza...