HEDEFE GİDEN YOLDA BERABERİZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp AS Başkanı Harun Baytemur, “Geçtiğimiz sezon yakınımızı iyi bir noktaya getiren Cüneyt Çetin hocamız ile bu yılda hedefe giden yolda beraber hareket edeceğiz. Camia olarak kendisine inancımız ve güveniniz tam. Bu sezonda hedefimize ulaşmak için var gücümüz ile çalışacağız.”

Teknik Direktör Cüneyt Çetin ise, “ Karadeniz camiası İnegöl’de büyük bir camia. Bu camiada çalışmaktan gurur duyuyorum. Geçtiğimiz sezon kıl payı kaçan üst lig hedefimizi bu yıl yakalamak için çalışmalara başladık. Tüm camiamıza bana olan güvenleri için teşekkür ederim” diye konuştu.

İZNİKSPOR’UN FORVETİ DEPE İLE ANLAŞILDI

2023-2024 sezonu için çalışmalarını sürdüren Karadeniz Güvenspor yönetim kurulu üyeleri çalışmalarını sürdürmekte. Bu kapsamda geçtiğimiz yıl İznik Spor’da oynayan tecrübeli forvet oyuncusu Volken Depe ile anlaştı. Depe, 2023-2024 sezonunda bordo mavili formayı terletecek.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Karadeniz Güven Spor Genel Kaptanı Kadir İnci, “Önümüzde ki sezon ile ilgili hedeflerimiz var ve hedefler doğrultusunda çalışmalar devam ediyor. Bugünde tecrübeli bir kardeşimiz ile anlaştık. Volkan Depe bordo mavili formamızı terletecek. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun.

Tecrübeli forvet Volkan Depe ise, “Karadeniz Güven Spor ile anlaşmaktan mutluyum. Güçlü bir camia, güçlü bir kulüp. Hedeflerimiz var ve bu hedefler için mücadele edeceğiz. Hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

KALE MERT SEVİL’E EMANET

Alanyurtspor ve Orhaniyespor 1-1 Berabere Kaldı Alanyurtspor ve Orhaniyespor 1-1 Berabere Kaldı

Karadeniz Güvenspor 2023-2024 sezonunda kalesini korumak için tecrübeli kaleci Mert Sevil ile anlaştı. Süper Amatör Ligde şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Karadeniz Güvenspor tecrübeli kaleci Mert Sevil’i bordo mavi renklere bağladı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Tanıtım ve Medyadan sorumlu yönetim kurulu üyesi Adem Demir, “Yeni sezona emin adımlarla başladık. Hedeflediğimiz sonuca ulaşmak için Mert Sevil kardeşimiz ile transfer komitemiz anlaşmaya vardı. Kalemizi en iyi şekilde koruyacağından eminiz. Camiamıza hayırlı olsun.” Diye konuştu.

Kaleci Mert Sevil ise, “Çocukluğumuzun geçtiği kulüpte oynamak benim için onur verici. Karadeniz Güven Spor ailesinin her zaman bir ferdiydim, aileden biri olarak başarı için mücadelemizi  sürdüreceğiz. Camiamıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

OĞUZ TAŞ’LA DEVAM

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Sponsor Sorumlusu İbrahim Kocaağa, “Oğuz kardeşimiz ile başaralı bir sezon geçirdik. Hedefimize ulaşamasak ta bu sezon daha iyi hazırlanıp hep beraber hedefe gitmek istiyoruz. Bu kapsamda yeniden anlaşmaya vardık. Camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Oğuz Taş ise, “Karadeniz Güven Sporda oynamak ayrılacaktır. Başarılı bir sezonun ardından istediğimiz noktaya gelemedik. Bu sene daha çok çalışıp hedefe ulaşmak istiyoruz. Burada olmaktan mutluyum. Anlaşmamız hayırlı olsun” diye konuştu.