Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanı İlhan Baykan, Türk siyasi tarihine 'postmodern darbe' olarak geçen 28 şubat sürecinin yıl dönümünde yazılı bir basın açıklaması yayımladı.

Sözlerine Milli Görüş'ün merhum lideri Necmettin Erbakan'a olan özlemi dile getirerek başlayan Baykan; " Yeniden Refah Partisi öncülüğünde ve Erbakan hocamızın işaret ettiği doğrultuda İslam Birliği kurulacak, adalet yeniden tesis edilecek ve yeni bir dünya kurulacaktır" dedi.

Baykan'ın açıklamaları şu şekilde;

SENSİZ GEÇEN ZAMAN SANA SAHİP ÇIKTI

“Özledik, ama çok özledik. Özlemek kelimesi bile özlemimizi ifade edemiyor. “Esselamu aleyküm” selamı ile gönüllere ferahlık veren, kalplere heyecan veren sesini özledik. Bitmeyen azmini, umudunu özledik. Hepimizi bağrıma basıyorum hitabını özledik.  Sen, savunan adamdın. Sen, MALI VE CANI İLE CİHAT EDEN BİR MÜSLÜMAN, Prof. Doktor Necmettin ERBAKAN’dın. Sen, Aldanmayan, Aldatmayan, Hocamız, Liderimiz, İlim Adamı, Bilim Adamı, Başbakan, Baharın İlk Çiçeği, Gamzesine Kudüs Konduran Sevgili, Kıbrıs fatihi, İslam Birliğinin ve Yeni Bir Dünyanın Mimarı, Cihadı Eden, Cihadı Öğreten, Cihatla Yaşayan, İslam’ın Sancaktarı, Siyonizm’in Korkulu Rüyası… MÜCAHİT ERBAKAN’dın. O kadar çok, o kadar güzel sıfatların muhatabısın ki, hepsini saymaya kalksak sayfalarca konuşmamız lazım gelir. Gazze’de bir çocuk ağlarsa kendi evladı ağlamış gibi üzülen, o gözyaşları dinsin diye çırpınan adamdın. Ekmek arabasının peşinden yalınayak, hasta annesine ekmek götürebilmek için koşan küçük çocuğu anlatırken hıçkırıklara boğulan, şefkatli ve mahzun bir liderdin. Ve hep öyle kalacaksın. Bu millette ve bu ümmette hep öyle kalacaksın. Saygı ile sevgi ile minnetle anılacaksın. Sensiz geçen her yıl, her vakit  seni daha iyi anlamamızı, seni daha çok sevmemizi sağlıyor. Maalesef bu millet ve çevrendeki bir kısım kimseler senin ardında gerektiği gibi durmasa da, sana sahip çıkmasa da, sensiz geçen zaman sana sahip çıktı. Zaman seni hep haklı çıkardı.  Sen artık, dinin parlayan bir yıldızı gibi, bu milletin gönlünde müstesna bir yer edinmiş, Tarihe ismini altın harflerle yazdırmış, sevginin ve özlemin adı olmuş, Ümmetin lideri olarak anılıyorsun. “

YENİDEN REFAH PARTİSİ ÖNCÜLÜĞÜNDE..

“28 Şubatçılar mı? 28 Şubatçıları yazmaya, konuşmaya bile lüzum görmüyorum. Onlar tarihin karanlığında, tarihin çöplüğünde layık oldukları alçaklıkta yerlerini şimdiden aldılar bile. Kalanları ve uzantıları da almaya devam edecekler inşallah. Ve zaman göstermektedir ki, gelecek, şanlı medeniyetimizin ışığında, Yeniden Refah Partisi öncülüğünde, merhum liderimiz Erbakan hocamızın bizlere işaret ettiği Milli Görüşün olacaktır. Dr. Fatih ERBAKAN’ la, İslam birliği kurulacak, adalet yeniden tesis edilecek ve Yeni Bir Dünya kurulacaktır.  Bu vesile ile, bu yolda bize öncülük eden merhum Liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızı bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.”

Beşiktaş'tan AK Parti'li Aday Ahmet Metin Genç'e Suç Duyurusu Beşiktaş'tan AK Parti'li Aday Ahmet Metin Genç'e Suç Duyurusu