Özgür Demirtaş kimdir ve aslen nerelidir? Özgür Demirtaş kimdir ve aslen nerelidir?

İnegölspor antrenmanını ziyaret eden minik oyuncular ve velileri Teknik Direktör Bahaddin Güneş, takım kaptanları Bahadır Taşdelen ile Yılmaz Özeren’e çiçek ve tatlı takdim ettiler. 

A takım oyuncularla hatıra fotoğrafı çekilen minik sporcular, daha sonra yönetim kurulnu toplantı salonda ziyaret ettiler.

Ziyaretin ardından minik sporculara yönetim kurulu tarafından kitap hediye edildi.


Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Teknik Direktör Bahaddin Güneş, ziyaretleri için minik sporcularımıza ve velilerine teşekkür ederek, “Geleceğimiz olan gençlerimizin ziyaretleri bizi ziyadesiyle memnun etti. Minik sporcularımıza ve çok değerli velilerine teşekkür ediyorum.”dedi.


Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ise “Öncelikle tesislerimizi ziyaret eden geleceğimiz olan U10 ekibimizin sporcularına ve velilerine çok teşekkür ediyorum. U10 ekibimiz geçtiğimiz ay Antalya’da düzenlenen turnuvada ilimizi ve ilçemizi başarılı bir şekilde temsil ederek final oynama başarısı göstermişlerdi. Elde ettikleri başarılar için geleceğimiz olan sporcularımıza, onları yetiştiren çok değerli anne ve babalarına ve Gençlik Gelişim Program Sorumlumuz Özgür Şahin ile altyapı hocalarımıza çok teşekkür ederim. İnşallah bu evlatlarımız ilerleyen yıllarda hem kulübümüze hem de Türk futboluna uzun yıllar hizmet ederler.”ifadelerini kullandı.