İnegöl’den 52 ülkeye mobilya ihraç eden Weltew Home, başta Rusya olmak üzere ihracatta hedeflediği büyüme için İnegöl’e 200 milyon TL’lik ‘mega fabrika’ kuruyor. Yüzde 85’i tamamlanan tesis Marmara’nın en büyüğü olacak ve 1.000’in üzerinde kişiye istihdam sağlayacak.

 Türkiye ve yurt dışında 220 mağazasına ilave olarak yeni mağaza yatırımları yapan İnegöl merkezli Weltew Home, 2024’te faaliyete geçecek olan yeni fabrikası ile ihracat büyümesini hızlandıracak. Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Başkanı da olan Weltew Home Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, devreye girecek yeni yatırımın Marmara Bölgesi’nin en büyük mobilya fabrikası olacağını belirterek, yeni fabrika ile gelecek 5 yıl içinde Türkiye’nin en büyük markalı mobilya ihracatçısı olmayı hedeflediklerini söyledi.

Ali Doğan'dan Suya Yüzde 25 İndirim Sözü! Ali Doğan'dan Suya Yüzde 25 İndirim Sözü!

68 ilde 140 mağazaya ulaştıklarını, yıl sonuna kadar 20 mağaza daha açarak şube ağını 75 ile çıkaracaklarını belirten Balcı, bazı ürün gruplarında pazar payı anlamında Türkiye’de ilk 5’te olduklarını kaydetti.

Editör: Fırat Çelik