Seçimlere kısa süre kala siyasi partiler adaylarını belirlemek için yoğun bir uğraş verirken İnegöl’den kaç milletvekili çıkaracağı merak konusu oldu.

2018 yılında 2. Bölgeden 6 milletvekili çıkaran AK Parti İnegöl’den bir milletvekili adayını seçilecek yerden koyması, listenin geri kalan kısmında ise İnegöl’den yine bir ismin koyulması bekleniyor.

2018 yılında 2. Bölgeden 3 milletvekili çıkaran CHP’nin bu sefer İnegöl’den bir ismi seçilecek bölgeden yazması bekleniyor. CHP Genel Merkezi İnegöl üzerinde özel bir çalışma yaptığı ise kulislerde konuşulan bilgiler arasında.

2018 seçimlerinde 2. Bölgeden 1 milletvekili çıkaran Milliyetçi Hareket Partisi 10 kişilik listeden ilk 3’te İnegöl’den bir isimin olması bekleniyor.

2018 seçimlerinde 2018 seçimlerinde 2. Bölgeden 1 milletvekili çıkaran İYİ Parti’de ilk sırayı GİK üyesi Hasan Toktaş’ın alması bekleniyor.

1999 SEÇİMLERİNDE İNEGÖL’DEN 2 VEKİL

Eski Bakan evinde ölü bulundu Eski Bakan evinde ölü bulundu

1999 seçimlerinde dönemin Fazilet Partisi’nden Ahmet Sünnetçioğlu, ve MHP’den Burhan Orhan milletvekili seçilmiş, İnegöl’den 2 isim Ankara’ya gitmişti.