Spor

Hükmen galibiyetler de olmasa

Abone Ol

Süper Amatör Ligde A grubunda İznikspor, B grubunda da Gemlikspor lider olarak kapattığı haftada temsilcilerimiz, 3 maçta sadece 1 puan elde ederken Kurtuluşspor"un rakibi Örnekköy maça çıkmadı. Kocatepespor"un ligden çekilmesi nedeniyle Yenicespor haftayı oynamadan 3 puanla kapatırken, Gençlergücü ise haftayı bay geçti.

İNEGÖL, ELİ BOŞ DÖNDÜ

Orhaneli deplasmanında 3 puan mücadelesi veren İnegölspor, 86.dakikada kalesinde gördüğü golle sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Ev sahibi ekip Orhanelispor maça çok hızlı başladı. Baskılı ataklar sonucu 6.dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Nezih, kaleci Yavuz"u avladı ve takımını 1-0 öne geçirdi. İnegölspor 12.dakikada defansın arkasına sarkan Mahmut Satılmış topu ağlarla buluşturdu 1-1. Orhanliespor, karşılaşmanın son bölümünde İnegölspor ceza alanı içerisinde oluşan karambolde Emre Çayıriçi ile gole ulaştı ve hayati üç puanı hanesine yazdırdı.

KAFKAS İÇİN UMUTLAR AZALIYOR

Örnekköy karşısında aldığı 12-0"lık galibiyetin moraliyle Burgaz karşısına çıkan Kafkasspor, zevkli, mücadeleli ve stresli geçen maçta arzu ettiği golü bulamayınca sahadan 1 puanla ayrıldı. Doksan dakika sonunda Burgazspor istediği 1 puanı alırken Kafkasspor kötü sonuçlara bir yenisini daha alarak üst sıralara tırmanma umudunu yitirmeye başladı. Kafkas Kartalı bu sonuçla 9.sıraya gelirken son 6 haftaya girilen ligde Play-Off"a yükselme hattını 8 puan gerisinde kaldı.

GÜVEN UZATMADA YIKILDI

Demirtaş"ın konuğu olan Güvenspor, 90+1"de kalesinde gördüğü golle 3-2 mağlup olurken rakiplerinin puan kaybettiği haftada önemli bir avantajı değerlendiremedi. Mücadelenin ilk yarısını Karadeniz Güven, İbrahim Oğuzay"ın golüyle 1-0 önde tamamladı. Demirtaşspor, 2.yarıda Yusuf"un 58"de kendi kalesine attığı ve 72"de de Barış Eren"in golleriyle 2-1 öne geçti. Güvenspor"da Yusuf 83"de maçta eşitliği sağlarken, 90+1"de Mustafa"nın şık kafa golüyle Demirtaşspor, karşılaşmadan galibiyetle ayrılan taraf oldu.