Özgür Demirtaş kimdir ve aslen nerelidir? Özgür Demirtaş kimdir ve aslen nerelidir?

        İnegöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından kurban kesim kursu açılacak. Bilindiği gibi her yıl kurban bayramında çok çeşitli yaralanmalar kazalar meydan gelmekte bilinçsiz kesim ile kesim esnasında çeşitli ekonomik zararlar oluşmakta. Bu zararların en aza indirilmesi yapılan bu dini vecibenin vatandaşlar tarafından daha bilinçli yapılması amacıyla kurban kursu açılacak.
      Konu ile alakalı olarak bilgi veren İnegöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ömer Göktürk; Her yıl olduğu gibi bu yılda kurumumuz tarafından Kurban kesim kursları düzenlenecektir.
       20 saatlik Kurban Kesim Elemanı kursumuzda; 12 saat iş güvenliği ve sağlığı, 4 saat kurban kesmenin islamiyetteki yeri ve önemi, 4 saat de uygulamalı kurban kesimi gösterilecektir. Okur-Yazar ve 18 yaşını doldurmuş her vatandaşımız bu kurslara katılabilir.
       Bu dini vecibemizi yerine getirirken; yapılan ibadetin islami kuralara uygun olarak nasıl yapılması gerektiği anlatılırken, aynı zamanda iş güvenliği anlamında meydana gelecek olan yaralanmalar yada kazalar en aza indirilir. Aynı zamanda islamiyetteki kurban kesmenin yerini de öğrenirler.
    Şuana kadar kurslarımıza 65 kişi başvuru yapmış olup bu sayının dahada artmasını bekliyoruz.
Kurslarımıza https://inegolhem.meb.k12.tr/ adresi üzerinden online kurs başvuru bölümünden başvurularını yapabilirler yada kurumumuza gelerek başvuru formu doldurarak başvurabilirler.
  Müdürlüğümüz tarafından açılacak olan kurslara tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz