YKS Haberleri

YKS haberleri ve güncel YKS gelişmeleri, YKS ile ilgili tüm video, YKS fotoğrafları ve YKS haberleri Genç Gazete sitemizde


Eğitim

Türkiye'de ve yurtdışında eğitim almak isteyen öğrenciler için büyük öneme sahip olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için ikinci geç başvuru...

Eğitim

YÖK, Türk öğrencilerin yurt dışındaki üniversitelere kayıt olmalarını düzenleyen yeni bir yönetmelik değişikliğiyle ilgili olarak önemli bir adım attı.

Eğitim

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen 2024-YÖKDİL/1 Yabancı Dil Sınavı, Türkiye genelinde 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

Eğitim

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, 17-18 Haziran'da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (2023-YKS) başvuran en genç adayın 15, en...

Eğitim

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Konya'da gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) dair önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye

ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için başvuru tarihini kaçıran adaylar için önemli bir duyuru yaptı.

Gündem

ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) için geç başvuruların başlangıç tarihi belirlendi.

Eğitim

Türkiye genelinde yükseköğretim hayali kuran adaylar arasında büyük bir heyecanla beklenen 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için başvurular.

Eğitim

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için başvuru süreci sona erdi ve öğrencilerin dikkatleri şimdi geç başvuru dönemine çevrildi.

Eğitim

Türkiye genelinde 8-9 Haziran'da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) başvurular 26 Şubat Pazartesi günü (yarın) saat 23.59'da sona erecek.

Eğitim

Üniversite sınavına hazırlanmak, öğrenciler için kritik bir dönemdir ve başarıya ulaşmak için doğru stratejilerin benimsenmesi önemlidir. İşte Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na...

Gündem

MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Kemal Bülbül, bu işbirliği kapsamında yapılan çalışmalar ve sınavlara yönelik bilgileri paylaştı.