Yaşam Haberleri

yaşam haberleri ve güncel yaşam gelişmeleri, yaşam ile ilgili tüm video, yaşam fotoğrafları ve yaşam haberleri Genç Gazete sitemizde


Bursa

Türkiye'de emeklilik dönemlerini geçirmek isteyenlerin tercihlerini şekillendiren bir araştırma, emeklilikte yaşam için en çok tercih edilen şehirleri ortaya koydu.

Yaşam

Günümüzde enerji tasarrufu, çevresel etkileri azaltma ve maliyetleri düşürme amacıyla yapılan araştırmalar sonucunda, evimizdeki elektronik cihazları.

Yaşam

Sağlığımızı korumak ve güçlendirmek adına bitki çaylarının önemi tarih boyunca bilinmekle birlikte, gül kurusu çayı da son zamanlarda keşfedilen mucizevi.

Yaşam

Sağlıklı yaşam trendleri doğrultusunda birçok kişi bitki çaylarını tercih etmektedir. Ancak, Türkiye'de de popülerleşen ve Güney Amerika menşeli.

Gündem

Türkiye'de hava durumuyla ilgili önemli bir gelişme yaşanıyor. Meteorolojik kaynaklar, Afrika üzerinden gelen sıcak hava dalgasının etkileri.

Türkiye

Adana'da lise öğrencisi Fatma Nur Salman, kombucha mantarının atıklarını kullanarak biyoderi üretti.

Türkiye

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ali Akdoğan'ın annesi Fatma...

Türkiye

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Sarıkamış Harekatı'nın 109. yılı anma etkinlikleri kapsamında sergilenecek heykellerin yapımı için 200 kamyon kar taşındı.

Sağlık

Antalya'da 35 yıldır kronik böbrek yetmezliği çeken sağlık teknikerinin en anlamlı yeni yıl hediyesi, hemşire eşinden nakledilen böbrek oldu.

İnegöl

İnegöl'de bugün yaşamını yitiren 8 kişinin hikayeleri, yakınlarını ve tüm şehri hüzne boğdu. Allah rahmet eylesin!

Türkiye

Ardahan'da etkili olan kar etrafı beyaza bürüdü.

Genel

NASA, Geminid meteor yağmurunun yarın doruğa ulaşacağını duyurdu. Gözlemlenecek bu görsel şölen saatte 120 meteora kadar çıkabilir.