Uyarı Haberleri

uyarı haberleri ve güncel uyarı gelişmeleri, uyarı ile ilgili tüm video, uyarı fotoğrafları ve uyarı haberleri Genç Gazete sitemizde


Bursa

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son yapılan ölçüm ve değerlendirmeleri dikkate alarak, Bursa için sarı uyarıda bulundu.

Gündem

Türkiye'nin en yoğun nüfuslu ve ekonomik açıdan en önemli bölgelerinden biridir, ancak aynı zamanda deprem riski en yüksek bölgelerden biridir.

İnegöl

İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı, ilçede son zamanlarda artış gösteren telefon dolandırıcılığı vakaları konusunda vatandaşları uyarıda bulundu.

Çevre

Meteoroloji'den hafta sonu 8 il için kar yağışı uyarısı geldi! Yola çıkacaklar dikkat, işte hafta sonu hava durumu detayları...

Türkiye

Bugün öğleden sonra Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yerel dolu...

Türkiye

Bolu’da gece saatlerinde traktörlerde reflektör kullanılmamasından kaynaklı meydana gelen trafik kazalarının önüne geçmek isteyen jandarma ekipleri köylüleri bilgilendirdi.

Güncel

İstanbul Valiliği, kentin Karadeniz'e bakan kıyı kesimlerinde etkili olacak rüzgarın akşam saatlerinde fırtına şeklinde eseceğinin tahmin edildiğini bildirdi.

Türkiye

Meteoroloji, BUGÜN yaşanabilecek sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulundu.

Eğitim

Öğrenciler ve aileleri, bugün eğitim ve öğretim yılı tatilinin heyecanını yaşarken, uzmanlar ’kötü karne’ uyarısında bulundu.

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan son raporlarda İnegöl için 31 Mayıs 2023 tarihi için sarı kodlu uyarı yapıldı.

Siyaset

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından sosyal medyadan yaptığı paylaşımda YSK'ya uyarı yaptı.

Gündem

Bursa Valiliği, deprem bölgesine geri dönen afetzedelerin yeniden geri dönüş için belirlenen tahliye noktalarını açıkladı…